Dime apps voor Business Central:
Dime Scheduler.

Grafische planningtool voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Stop met puzzelen, start met plannen.

Met de Dime.Scheduler connector voor Business Central voeg je een grafische resourceplanning tool toe aan je ERP pakket. Integreer de plannings-app met je bedrijfsprocessen en maak gebruik van de handige horizontale manier van machines en mankracht inplannen. Een absolute must -have app voor productie- en servicebedrijven.

De Dime.Scheduler biedt een handige uitkomst om op een interactieve en grafische wijze je proces vast te leggen en indien nodig aan te passen. Dankzij de horizontale opzet van een GANTT-schema heb je in één ogenblik precies in kaart gebracht door wie, aan wat en wanneer er gewerkt gaat of kan worden in je productiebedrijf.  

Ook wordt het eenvoudiger dan ooit gemaakt om proactief te reageren op behoeftes of kun je eenvoudig de planning ombuigen om te faciliteren naar bijvoorbeeld een uitgevallen machine of door ziekte

Voordelen
& Features.

Haal alles uit je resources.

Verspil geen tijd en geld. Mensen en materialen zijn kostbare resources, zet ze met zorg in en optimaliseer het gebruik.

Ga voor een voorsprong.

Krijg een voorsprong op de concurrentie door strak tijd- en middelenbeheer. Zo blijven klanten tevreden dankzij snelle omlooptijden.

Stroomlijn je processen.

Inefficiënte en ineffectieve bedrijfsprocessen behoren tot het verleden. Bespaar veel geld door je bedrijf en processen te stroomlijnen.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijzen

De kosten per maand worden gebaseerd op het aantal resources dat je in gebruik hebt, de prijsstaffel is als volgt opgebouwd: 

Editie Aantal
Resources
Maandprijs
Starter 10 resources € 200,- per maand
Team 50 resources € 350,- per maand
Workgroup 150 resources € 500,- per maand
Department 350 resources € 750,- per maand
Company 600 resources € 1.100,- per maand
Corporate 1000 resources € 1.500,- per maand
Enterprise 1000+ resources Prijs op aanvraag

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam