Micro Apps voor Business Central:
Drag and Drop.

Vul adressen automatisch aan wanneer postcode en huisnummer worden ingevoerd.

Een simpele, maar 'o zo krachtige functionaliteitsuitbreiding.

Besparing kan soms uit een klein hoekje komen, zo geldt het ook bij de Drag and Drop app voor Business Central. Kies voor deze app als je een eenvoudige, maar krachtige functionaliteit toe wil voegen aan Business Central met een enorme impact op de dagelijkse gang van zaken.

De Drag and Drop applicatie zal naadloos aansluiten op de vertrouwde Dynamics 365 omgeving en binnen de kortste keren zichzelf bewijzen als een onmisbare toevoeging. Voeg binnen luttele seconden ondersteunende documenten toe op de daarvoor bestemde locatie. Een sales traject verrijk je eenvoudig met de bijbehorende e-mailwisseling bijvoorbeeld, gun iedereen de meest accurate inzichten in de status door het verlagen van de drempel en het verhogen van de effectiviteit!

Drop and Drag App2 (1)

Voordelen
& Features.

Aanvullende documenten en bestanden.

Voeg overal binnen Business Central aanvullende documenten en bestanden toe, zo behoud je het overzicht zonder extra inspanning.

Geen extra inspanning vereist.

Je bestanden gaan mee wanneer er van een contact een leverancier, klant of werknemer wordt aangemaakt. Zo behoud je eenvoudig het overzicht zonder extra inspanning om continu extra bestandsmigraties uit te voeren.
 

Sleep eenvoudig met bestanden.

Bespaar tijd en moeite door eenvoudig te kunnen slepen met je bestanden, al die extra muisklikken kun je zo lekker achterwege laten!

Bestanden gaan compleet mee.

Vanuit de Opportunity-kaart worden bestanden compleet meegenomen: Opportunity → Verkoopofferte → Verkooporder → Geboekte verkoopfactuur.
 

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Probeer alle Micro-Apps 2 weken gratis uit tijdens de proefperiode!

Prijzen (exclusief BTW)

Aantal bedrijven in gebruik Prijs per maand
1e € 39,- per bedrijf
2e - 4e € 25,- per bedrijf
5e - 9e € 15,- per bedrijf
10+ € 5,- per bedrijf

Kosten.

De getoonde maandprijs is exclusief BTW. Je ontvangt maandelijks een factuur aan de hand van gebruikte bedrijven. De contractduur is één jaar. De implementatiekosten zijn gratis.

Facturatie.

Het contract wordt automatisch verlengd met één jaar. Opzeggen van het contract kan tot maximaal 3 maanden voor het einde van het contract.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Wesley, onze Micro-Apps Product Owner, vertelt je er graag meer over!

Shape_WSM_01