Tasklet Factory Apps voor Business Central:
Tasklet Mobile WMS.

Een naadloze verbinding tussen Microsoft Dynamics 365 Business Central, je magazijn en de medewerkers.

Efficiënter werken voorzien van alle moderne gemakken.

Met deze slimme applicatie staan je werknemers altijd in verbinding en kan er efficiënter gewerkt worden doordat er strak volgens processen gewerkt kan worden.

Voorzie je medewerkers van alle moderne gemakken door te kiezen voor deze oplossing. Het ontvangen, verwerken, picken en verzenden van goederen zal lopen als een geoliede machine en daar pluk je direct de vruchten van. Bespaar tijd en bouw aan de toekomst!

Voordelen
& Features.

Eenvoudig en snel te implementeren in je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving.

Vertrouwd besturingssysteem.

Je medewerkers in het magazijn maken gebruik van een smart device, welke gewoon op het vertrouwde Android besturingssysteem draait en communiceert met je Business Central omgeving. Dit kan zowel on- als offline gebeuren, wanneer er in jouw omgeving (even) geen internetverbinding voorhanden is, zal de data bewaard worden in een cache en later gecommuniceerd worden wanneer er een connectie met het internet gemaakt wordt.

Facturatie en documenten.

De applicatie is gebruiksvriendelijk en heeft een grafische interface en biedt eenvoudige bediening. Tijdens het ontwikkelen van de applicatie werd gestreefd naar het minimaliseren van clicks en onnodige informatie. Dit bevordert de manier van werken en zal ook invloed hebben op de duur van de inwerkperiode van nieuwe medewerkers.


Bekijk de uitgebreide Factory Barcode Scanner demo.

Bekijk de uitgebreide (Appetizer) demo van de
Tasklet Factory Mobile WMS applicatie voor
Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Kosten vooraf.

Voordat de Barcode tools bruikbaar zijn, zullen er nog een tweetal investeringen gedaan moeten worden:

  1. Standaard installatie inclusief 5u aan Tasklet Factory. Bedraagt € 2.850,-.
  2. Eenmalige SOTI MobiControl Setup Fee van € 309,-.

Dit is een module waarmee jullie Device Management kunnen toepassen, niet geheel onbelangrijk dus!

Prijs en staffelkorting.

Deze uitbreiding is te gebruiken vanaf € 133,- per device (scanners & printers), per maand. Vanaf 5 devices is er een staffelkorting op aanvraag.

3-daagse implementatie.

Om de processen vanuit Business Central aan te sluiten op de devices is er een 3-daagse implementatie vanuit ABC E BUSINESS benodigd van € 3.600,-.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam