ItemPlanning

Oog houden op een planning, het is niet altijd gemakkelijker dan het klinkt. Althans voornamelijk het behouden van grip op een planning èn het pro-actief hierop kunnen inspelen. Wanneer je gebruik maakt van ItemPlanning binnen Business Central dan zal het mogelijk worden om accuraat inzicht te hebben in externe factoren. Wanneer er bijvoorbeeld een verandering plaatsvindt in een leverdatum van een leverancier zal ItemPlanning hier een Impact Overview op kunnen maken. Een analyse van de te verwachten problemen zodat er nog beter ingespeeld kan worden op de actuele situatie en er bovendien kraakhelder gecommuniceerd kan worden met afnemers en werknemers.

Met deze slimme uitbreiding op Business Central voorzie je op een eenvoudige wijze alle afdelingen van bijvoorbeeld je productie- of handelsbedrijf van de juiste informatie op elk benodigd moment. 

Prijs vanaf 175 euro.

ABC E BUSINESS - NAVESKA - ItemPlanning

Voordelen

  • Maak een strikte planning die meerdere afdelingen binnen jullie bedrijf beslaat, laat alle schakels in het proces feilloos op elkaar aansluiten;
  • Real-time inzichten in de actuele status van je bedrijf en de voortgang van allerlei zaken.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam