Expandit Mobile Field Service

Met de slimme Mobile Field Service van Expandit geef je jouw serviceafdeling de kracht van Microsoft Dynamics 365 om de dagelijkse uitdagingen te gaan stroomlijnen en zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Om het meeste uit je dag te halen zal het werken met deze handige uitbreiding in veel gemakken voorzien. Voor het plannen van projecten en de bijbehorende werknemers en materialen gebruik je simpelweg de drag and drop functionaliteit van de grafieken en sleep je simpelweg binnen enkele klikken een overzichtelijke planning die voor iedereen helder zal zijn.

Kostbare tijd en dubbelchecken op papierwerk zal hierdoor als sneeuw voor de zon verdwijnen, zo gaan jullie voortaan gestroomlijnd te werk wat zich in een fikse tijdsbesparing zal gaan uiten!

Prijs vanaf 51 euro.

Voordelen

  • Overzichtelijk plannen en organiseren door intuïtieve GANTT chart methodiek;
  • Behoud alle grip op projecten, vliegensvlug inzage in actuele statussen en plannen;
  • Regel alle zaken en bijbehorende taken vanaf een centrale locatie in de vertrouwde Microsoft Dynamics 365 omgeving;
  • Naast online ook offline functionaliteiten, gegevens worden in een cache opgeslagen en wanneer mogelijk naar de server verzonden;
  • Verzamel en bewaar centraal alle relevante gegevens per project. Zo is bijvoorbeeld het registreren van gewerkte uren en gebruikte materialen een fluitje van een cent.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam