expand_IT

Expandit Mobile Field Service Portal

Expandit’s Service Portal biedt je klanten een pakket aan handigheden die het voor jullie als service verlenend bedrijf een stuk gemakkelijker gaan maken. Je geeft je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om service verzoeken in te dienen, gemakkelijk en veilig facturen te voldoen en biedt de mogelijkheid tot het aanvragen en inzien van persoonlijke documenten en informatie.  

Met een handige Service Portal breiden jullie de Business Central 365 omgeving nog verder uit tot een super gestroomlijnde machine waarmee de dagelijkse gang van zaken een serieuze opsteker zal gaan krijgen!

Besparen op tijd en mankracht zal met de komst van deze uitbreiding naar het volgende niveau worden getild, dat zal zich binnen no-time bewijzen in jullie bedrijfsprocessen en onderaan de streep blijft er dan tijd over om te kunnen besteden aan andere zaken die meer aandacht behoeven.

Prijs vanaf 386 euro.

Voordelen

  • Alle gemakken van zelfbediening voor je klanten en website bezoekers, geef ze de controle en inzage mogelijkheid zonder dat jullie hier extra omkijken naar gaan hebben;
  • Je klanten hebben zo dus ook de mogelijkheid om online statussen op te vragen van bijvoorbeeld service aanvragen. Klanten up-to-date wanneer het hen het beste schikt... Ideaal!

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam