NAVcommerce

Maak een verbinding tussen je Microsoft Dynamics 365 Business Central en je Magento 1 of Magento 2 e-commerce omgeving. Breng dit alles onder één dak en pluk direct de vruchten van deze efficiënte workflow! Regel direct vanuit de vertrouwde Business Central omgeving al de dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het onderhouden van de zaken. De NAVCommerce module is bij uitstek geschikt om diverse e-commerce platformen te onderhouden en te voorzien van (nieuwe) producten.

Dankzij het geavanceerde PIM-systeem (Product Information Management) wordt het verrijken van producten zoveel beter dan voorheen. NAVCommerce breidt de functionaliteit aanzienlijk uit, van productnaam en beschrijving tot SEO-zoekwoorden en allerlei product kenmerken en specificaties. Kortom, alles wat ertoe doet en waar de klant op zoek naar is!

Prijs op aanvraag.

Voordelen

  • Er is geen sprake van een gecompliceerde installatie procedure, de module kan eenvoudig geïnstalleerd en geïmplementeerd worden in de bekende Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving;
  • Productverrijking wordt een fluitje van een cent. Met de NAV Commerce uitbreiding wordt het eenvoudiger gemaakt dan ooit om verschillende store-fronts en categorieën aan te maken en te onderhouden, dit alles is uiteraard ook mogelijk in verschillende talen en valuta.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam