Idyn Apps voor Business Central:
nShift - Ship with ShipIT 365.

Altijd de juiste vervoerder met nShift - Ship with ShipIT 365 voor Business Central.

Meer dan 400 verschillende verzendpartijen.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende partners in het distributieproces, dan ben je vast en zeker bekend met alle afwijkende factoren die hierbij in het spel komen. Ze gebruiken allemaal een eigen systeem om te boeken en hebben eigen vereisten opgesteld aan bijvoorbeeld het verzendlabel. Door te kiezen voor SmartShipping van nShift worden al deze onzekerheden en zorgen uit handen genomen!

nShift heeft een module ontwikkeld voor Microsoft Dynamics 365 Business Central waarbij meer dan 400 verschillende verzendpartijen zijn opgenomen, wereldwijd. Met een simpele klik op de knop bespaar je nu tijd en energie doordat al het handmatige invoeren verleden tijd wordt. Na het invoeren van een transport order kun je een keuze maken uit de meest geschikte partij voor de zending, SmartShippping biedt de gebruiker een handig overzicht van de te verwachten kosten en levertijden.

Let op: alvorens de SmartShipping applicatie werkt met Business Central dien je de aanvullende plug-in ShipIT 365 te koppelen aan de SmartShipping applicatie. Meer informatie over deze plugin kun je terugvinden op de betreffende pagina.

Voordelen
& Features.

Factuurcontrole en transportkosten reductie.

Altijd inzicht in actuele transportkosten, eenvoudige factuurcontrole en reductie van factuurfouten dankzij SmartAudit.

Flexibel/gepersonaliseerd verzendlabel.

Print alle labels vanuit één systeem: van verzendlabel tot retourlabel en van pakbon tot marketing info. 


Barcode scannen in packing proces.

Voeg verzendinformatie (verpakking, vervoerder, aantal pakketten, etc.)  toe aan je zendingen door middel van barcode scanning. Een snel en efficiënt packing proces met SmartScan.


Zendingen boeken & printen.

Boek je zendingen, print labels, manifest en bekijk het zendingenoverzicht rechtstreeks in Business Central.


Transportkosten voorspelling.

Voorspel de transportkosten en doorlooptijden zodat je altijd de optimale bezorgoptie kiest door de geautomatiseerde tariefberekening.

Track & Trace en status notificaties.

Stuur automatisch Track & Trace links en (gepersonaliseerde) status notificaties naar je klanten en ERP en verkrijg volledige controle op de keten: van webshop checkout tot en met aflevering aan de eindklant.


Leveringen bundelen.

Verlaag uw verzendkosten en optimaliseer je pick proces door zendingen naar dezelfde bestemming te bundelen met behulp van SmartConsilidation.


Retourkosten verlagen.

Maak retouren gemakkelijk en verlaag de retourkosten met SmartReturns. Hiermee stuur je direct een retourlabel mee met de zending ter voorkoming van fouten.

Bezorging van transportafspraken.

Stel met behulp van ruim 20 verschillende parameters automatisch de juiste bezorgoptie in voor je zendingen, zo zorg je voor de optimale balans in verzendkosten en kwaliteit. Dit doe je tevens geheel geautomatiseerd met behulp van SmartRouting.

Aanvullende documenten.

Print direct de juiste extra (gepersonaliseerde) labels en documenten (delivery note, CMR, CN22, ADR) voor je zendingen vanuit één systeem met SmartDocs.

Internationaal verzenden.

Géén papieren facturen meer nodig voor export buiten de EU. Eén uniform proces en automatisering voor alle internationale zendingen met SmartTrade.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijs intakegesprek SmartShipping.

Alvorens SmartShipping in gebruik kan worden genomen vindt er een intake met nShift (leverancier van SmartShipping) plaats waarna een offerte volgt. Hieronder is een indicatie opgenomen van de prijzen.

Account Activatie kosten Eenmalige kosten van € 1999,-

Configuratie: Track & Trace email
Configuratie: Kostenplaatsen (Cost centers)
Configuratie: Beslisregels (Routing rules)
Configuratie: Vervoerderstarieven  -

Projectmanagement: Vooronderzoek 4 uur; op afstand of op locatie.
Projectmanagement: Begeleiding Livegang 4 uur; op afstand of op locatie.

Prijs SmartShipping Professional.

Het Professional Pakket kent een jaarlijkse kostprijs van € 1200,-. Het Professional pakket is een gunstig aanbod waarin verschillende voordelen zijn opgenomen en verwerkt, zie onderstaande tabellen voor een overzicht hiervan.

Professional Pakket Jaarlijkse fee van € 1200,-

Ongelimiteerd aantal gebruikers
Twee vervoerderskoppelingen:
Algemeen transportlabel voor afhaal en eigen transport:
2.500 pakketzendingen*
100 palletzendingen*
Support Helpdesk (8:45u - 17:00u (GMT+1)

*Prijs op aanvraag indien grotere staffel-aantallen gewenst zijn.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam