Transus Apps voor Business Central:
Electronic Data Interchange.

Electronic Data Interchange is een efficiënte digitale manier om handelsdocumenten uit te wisselen.

Wissel handelsdocumenten uit met de EDI app van Transus.

Bij Transus geloven ze dat het uitwisselen van handelsinformatie via EDI moeiteloos en eindeloos schaalbaar moet zijn. Daarom verbinden ze jouw bedrijf met je handelspartners door middel van een een betrouwbaar Cloud-based EDI-platform. Voor inzicht in elke order. Met elke partner. Waar je maar wilt.

EDI is het vertalen én communiceren in één. Bedrijven die met een EDI-oplossing als Transus werken, spreken niet altijd dezelfde digitale taal. Met EDI worden handelsdocumenten eerst omgezet naar een digitaal formaat dat begrijpelijk is voor de systemen van handelspartners. Vervolgens kun je samen alle handelsdocumenten automatisch uitwisselen, met een EDI-berichtendienst. Een soort inbox voor handelsdata. Zo hebben zender en ontvanger, retailers en leveranciers, altijd inzicht in alle orders.

Voordelen
& Features.

Uitgebreid handelsplatform. 

Met meer dan 100.000 partners is dit handelsplatform het meest uitgebreide netwerk dat voortdurend groeit, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan mogelijkheden.

Real-time inzicht.

Altijd en overal toegang tot je handelsdocumenten met real-time inzicht, veilig opgeslagen in de Cloud. Dit biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te handelen zonder dat je zorgen hoeft te maken over de locatie van de documenten.

Snel van start.

Met een aansluiting binnen 24 uur en een gebruiksvriendelijke interface kun je direct aan de slag. Begin snel met handelen zonder langdurige implementatieprocessen.

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijzen

Alvorens je deze app kunt gebruiken dien je rekening te houden met eenmalige opstartkosten. Deze bedragen €150,- voor het gebruik van Transus, en €675,- per EDI bericht. Daarnaast betaal je eenmalig €2.500 per EDI bericht voor de koppeling met Business Central.

De maandelijkse kosten kosten zijn €184,50 voor het gebruik van Transus Premium, en €49,- per EDI bericht.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam