Netronic Visual Production Scheduler

Behoud grip op de productieplanning en voorzieningen met een intuïtieve en grafisch gevisualiseerde Gantt diagram. De Visual Production Scheduler van Netronic is een handige uitbreiding op de vertrouwde Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving. Door middel van drag en drop functionaliteit kun je gemakkelijk een handige planning ontwikkelen voor je werknemers, het biedt de mogelijkheid om in één oogopslag een inzicht te krijgen in de taken, de planning en de middelen allocatie.

Neem de touwen in de hand en til de stiptheid en accuraatheid van jullie planning en productie naar het volgende level! Zo ga je betere besluiten nemen aan de hand van kloppende data en actuele gegevens.

Prijs op aanvraag.

Voordelen

  • Geef in één overzicht een inzicht in taken en planningen, bespaar kostbare tijd en middelen door zo strak mogelijk te kunnen plannen;
  • Grafische visualisaties zullen het gebruiksgemak naar het hoogste level tillen, iedereen kan zonder moeite zien wat er gaat gebeuren;
  • Altijd actuele informatie over je productielijnen.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam