NETRONIC Software GmbH Apps voor Business Central:
Visual Production Scheduler.

Dankzij Visual Production Scheduler meer inzicht op de planning binnen Business Central.

Accuratere data en snellere besluitvorming.

Behoud grip op de productieplanning en voorzieningen met een intuïtieve en grafisch gevisualiseerde Gantt diagram. De Visual Production Scheduler van Netronic is een handige uitbreiding op de vertrouwde Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving. Door middel van drag en drop functionaliteit kun je gemakkelijk een handige planning ontwikkelen voor je werknemers. Hierdoor wordt het mogelijk om in één oogopslag inzicht te krijgen in de taken, de planning en de middelen allocatie.

Neem de touwen in de hand en til de stiptheid en accuraatheid van jullie planning en productie naar het volgende level! Zo ga je betere besluiten nemen aan de hand van kloppende data en actuele gegevens.

Voordelen
& Features.

Eenvoudig en snel te implementeren in je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving.

Facturatie en documenten.

De applicatie is gebruiksvriendelijk. Het heeft een grafische interface en biedt eenvoudige bediening. Tijdens het ontwikkelen van de applicatie werd gestreefd naar het minimaliseren van clicks en onnodige informatie. Dit bevordert de manier van werken en zal ook invloed hebben op de duur van de inwerkperiode van nieuwe medewerkers.

 

Vertrouwd besturingssysteem.

Je medewerkers in het magazijn maken gebruik van een smart device, welke gewoon op het vertrouwde Android besturingssysteem draait en communiceert met je Business Central omgeving. Dit kan zowel on- als offline gebeuren, wanneer er in jouw omgeving (even) geen internetverbinding voorhanden is zal de data bewaard worden in een cache en later gecommuniceerd worden wanneer er een connectie met het internet gemaakt wordt.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijs Visual Production Scheduler.

Deze app is te gebruiken vanaf € 10,- per maand per gebruiker. Alvorens de applicatie in gebruik kan worden genomen dien je rekening te houden met een investering van € 1750,-. Wat je hiervoor krijgt:

Eén dag support van Netronic.

Introductie Training gebaseerd op Netronic's voorbeeld data (1,5 uur); Applicatie en Use Case training (1,5 uur) welke gebaseerd wordt op je eigen data; een Health check (1 uur) en tot slot 4 uur, welke op te nemen is binnen 12 maanden na aanvang van gebruik, vrij te spenderen aan coaching.

Installatiesupport op afstand.

Vereiste is wel dat er een Consultant van ABC E BUSINESS beschikbaar is om te assisteren hierbij.

30-daagse gratis proefperiode.

Deze periode, welke direct doorgezet kan worden wanneer besloten wordt om over te gaan tot aanschaf van de applicatie.

Custom Services & Development uitbreidingspakketten.

Netronic biedt de optie om Customer Services & Development af te nemen. In de vorm van een pakket neem je prepaid uren af, welke voor diverse doeleinden te gebruiken zijn. Netronic geeft hierbij als voorbeeld aan:

1. Online coaching,
2. Installatie support op afstand,
3. Op maat gemaakte ontwikkeling,
4. Uitgebreide technische ondersteuning,
5. Consulting in de vorm van best practices.

Flex pakket.

Flexibel af te nemen à € 140,- per uur.

Small pakket.

Vanaf 1 dag à € 1000,- (€ 125,- per uur)

Medium pakket.

Vanaf 3 dagen à € 2700,- (€ 112,5 per uur)

Large pakket.

10 dagen à € 8400,- (€ 105,- per uur)

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam