BriteBlue Apps voor Business Central:
WooCommerce 365.

Binnen no time een online verkoopkanaal optuigen met WooCommerce365 voor Business Central.

Met WooCommerce365 wordt alles centraal geregeld.

De WooCommerce365 koppeling is een perfecte manier om je Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP software te koppelen aan een eCommerce platform. WooCommerce is een bekende speler in de wereld van eCommerce platformen, waar je als gebruiker de vruchten van zult plukken. Binnen zeer korte tijd is het al mogelijk om een online verkoopkanaal op te tuigen met WooCommerce365 voor Business Central.

Met WooCommerce365 wordt alles centraal geregeld en zal het online verkopen van je producten kinderspel worden. In een oogwenk vul je alle benodigde informatie in en voeg je een product afbeeldingen toe, dat ziet er al meteen top uit! En dankzij de real-time integratie zijn bijvoorbeeld voorraadniveaus altijd accuraat. Hierdoor wordt de foutmarge sterk verkleind aangezien er geen dubbele handmatige data invoer meer te pas komt aan het bijwerken van je webshop. Zo bespaar je dus direct op tijd en voorzie je tevens in gemakken.

Hier houdt het echter niet op, WooCommerce365 is een slim stuk software dat op eenvoudige wijze kan op- en afschalen en bovendien snel en eenvoudig geïmplementeerd wordt met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Voordelen
& Features.

Eenvoudig, snel en goed.

Eenvoudig en snel geïmplementeerd, maar ook zeker gebruiksvriendelijk!

Real-time wijzigingen.

Wijzigingen in de productinformatie worden ook in real-time verwerkt.

Minimale impact.

WooCommerce365 heeft een minimale voetafdruk op je Business Central omgeving.

Eenvoudig schaalbaar.

Wanneer jij en jouw eCommerce bedrijf groeien dan groeit de WooCommerce omgeving mee!

Updates & upgrades.

Upgraden doe je zonder problemen.

Alles naar eigen hand.

De applicatie is totaal aan te passen naar wens.

Voorraadniveaus.

Voorraadniveaus worden in real-time bijgehouden.

Real-time imports.

Importeer orders in real-time en verwerk automatisch.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

WooCommerce 365 is er al voor € 99,- per maand.

WooCommerce365 is een slim stuk software dat op eenvoudige wijze kan op- en afschalen en bovendien snel en eenvoudig geïmplementeerd wordt met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam