Verosoft Design Apps voor Business Central:
Wormhole Master Data Management.

Uitgebreide en schaalbare intercompany-oplossing voor gegevenssynchronisatie voor Business Central.

Verlies geen tijd aan het dubbel invoeren en checken van data.

Gegevenssynchronisatie brengt tal van uitdagingen met zich mee bij het beheer van meerdere bedrijfslocaties: fouten bij het invoeren van gegevens en duplicatie, Dataverzameling en integratie van meerdere bronnen naar één (eind)bestemming, of de complexiteit van real-time gegevenssynchronisatie. Met de Wormhole extensie voor Business Central is er een oplossing voor deze problemen!

Het synchronisatieproces verloopt geautomatiseerd en brengt direct tijdsbesparing met zich mee. Zo verhoog je  de efficiëntie en bovendien de mate waarin samengewerkt kan worden vanaf verschillende locaties. Dat allemaal terwijl je tegelijkertijd de integriteit van je kostbare bedrijfsdata veilig stelt.

AppStore-Verosoft-WormholeMasterdataManagement-600X300PX

Voordelen
& Features.

Webservices.

Webserices maakt synchronisatie met meerdere databases mogelijk. Records kunnen in real-time worden ingevoegd, worden verwijderd, gewijzigd of aangepast in naam.

 

 

 

In real-time, of in batches.

Synchronisatie is in real-time wanneer een record wordt bijgewerkt. Je kunt ook kiezen voor bulkbewerking in batches door eenvoudig te synchroniseren tussen bedrijven.
Synchronisatie regels.

Met de Sync Rules instelling kies je voor uni-directionele gegevenssynchronisatie, zo synchroniseer je data van een moederbedrijf naar onderliggende bedrijven. Met de bi-directionele gegevenssynchronisatie optie kan dit ook vice versa geschieden.

Synchroniseer data zoals je zelf wilt.

Configureer groepscombinaties van database, bedrijf, tabel of veld. Zodat je de synchronisatie kunt uitvoeren voor verschillende datasets en verschillende bedrijfsprocessen. In real-time of uitgesteld met behulp van wachtrijbatches.
 
 

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs van Wormhole.

De gebruikskosten voor de applicatie kent twee gradaties, te weten: 

Wormhole Basic à € 80,- per maand.
Dit is inclusief synchronisatie van Rekeningschema; Dimensies en Dimensie waardes. 

Wormhole Standaard à € 160,- per maand.
Deze optie omvat het Wormhole Basic pakket en wordt uitgebreid met de synchronisatie van alle tabellen. Een additioneel vereiste is dat er minimaal 2 bedrijven in Business Central zijn. De kosten per bedrijf bedragen € 40,- per stuk en komen dus bovenop de Wormhole Basic maandprijs.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam