Award-website

ABC E BUSINESS ontvangt Exclusive Ambassador Award van Dynasource

Vandaag hebben wij de “Exclusive Ambassador Award” ontvangen van Dynasource, omdat ABC E BUSINESS als één van de eersten aan boord is van het Dynasource platform. Het platform is enkele maanden geleden gelanceerd en naar verwachting zullen er in 2019 enkele duizenden partners geregistreerd zijn. Deze partners zijn IT-aanbieders en geïnteresseerden kunnen zoeken naar de profielen en de ervaringen van klanten met die aanbieders. Natuurlijk hebben wij, als Dynamics 365 aanbieder, ook een profiel bij Dynasource.

Dimitri Krabbenborg, Implementation Consultant Dynasource: “Wij zijn blij met ABC E BUSINESS als één van de eersten aan boord van ons platform. Als ambassadeur spelen zij een belangrijke rol in de groei van ons platform.”

Lars Hoving, COO ABC E BUSINESS: “We zijn trots op deze award en zien een mooie samenwerking tussen onze bedrijven tegemoet.”

Dynasource heeft als missie om het IT-ecosysteem transparant te maken. Zij doen dit door het opzetten van het platform, waar bedrijven een duidelijk profiel kunnen schetsen van wie ze zijn en wat ze doen. Bedrijven die op zoek zijn naar een IT-aanbieder krijgen via dit platform een duidelijk en betrouwbaar overzicht van de mogelijkheden.