Nieuws & Blog

ABC Dynamics 365 Envision Aftermovie

 ABC Dynamics 365 Envision klein-4

Bedankt voor jullie enthousiasme tijdens Envision 2019 in het Natlab in Eindhoven! Met meer dan 150 inschrijven kijken we terug op een succesvol evenement. Tijdens de middag namen we een kijkje in de toekomst met ERP, CRM en HRM. Drie belangrijke onderdelen voor veel bedrijven op één platform.

Na afloop van het evenement spraken we ook nog met de aanwezigen. “Ik ben een beetje op de hoogte van cloud-toepassingen, maar ik zie dat het hier wel samen komt” aldus Wim de Wert van DW Adviseurs B.V..

Het evenement heeft voor Bart Salden, Bertels B.V. hoge verwachtingen geschept: “Met name de integratie van de pakketten van Microsoft in één pakket is, denk ik wel, een hele grote kracht van dit product. Ik verwacht er heel veel van in de komende vijf jaar.“

Tijdens het evenement spraken experts van ABC E BUSINESS, ACI en IN HR over de software en de mogelijkheden hiervan voor de aanwezige bedrijven. De kers op de taart was keynote speaker Jan Brouwer, Business Group Lead Dynamics van Microsoft zelf. Hij was ook onder de indruk van het evenement: “Wat zo bijzonder was, is dat je met drie partners van Microsoft, over drie verschillende domeinen, de oplossing bij elkaar brengt. Ik denk dat dat vrij uniek is en dat dat veel waarde voor de klant brengt.”

Check de aftermovie hieronder!

 

Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!

Download de presentatie van de experts

Abonneer en mis niks