Nieuws & Blog

ABC E BUSINESS Most Innovative Partner of the Year 2018.

ABC-Most-Innovative-2018-1000X667PX

Laatst herzien op: 19 april 2023

Op dinsdag 10 april vond de Partner Power Award ceremonie plaats in Nederland. Na een introductie van Quadira als bedrijf en Advanced Forms als de essentiële add-on voor Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central, stond er een verfrissende wandeling buiten gepland.

De aanwezigen kregen ook een interessant inzicht in de commerciële en culturele ontwikkeling van de Noordkade in de stad Veghel. Geweldig om te zien hoe een idee tot leven komt, met passie en lef om het gewoon te doen!

Na terugkomst van de wandeling werd de prijsuitreiking gehouden, waar CEO Hajo Kanters (Quadira) de eer had om drie prijzen weg te geven: één voor de snelst groeiende partner (Prodware), één voor de meest succesvolle partner.

ABC E BUSINESS won de prestigieuze prijs voor Meest Innovatieve Partner van het Jaar 2018!!

Kanters: "ABC E BUSINESS wil klanten zo gemakkelijk mogelijk kunnen laten beginnen met Microsoft Dynamics. Ze bieden software plus diensten aan, inclusief een volledig App-Pack voor een eenvoudige prijs per maand. Het is absoluut de nieuwe manier om eindklanten te helpen complexe beslissingen veel gemakkelijker te maken. En ja, we zijn erg blij dat Quadira deel uitmaakt van het App-Pack."

Natuurlijk zijn wij, als ABC, erg trots op deze erkenning.

En ik wil het volledige ABC E BUSINESS team bedanken voor al jullie inspanningen!

Bedankt team ABC! Geweldig werk!!

Emile Peels: "Voor mij symboliseert dit standbeeld de eerste stappen die we met Quadira zetten om het ERP-software- en Dynamics-software-landschap te verbreden zoals we het kennen. De lat ligt al behoorlijk hoog, maar zal volgend jaar nog hoger worden gelegd! We kijken uit naar deze reis, samen met Quadira."

Kunnen we iets voor jouw bedrijf betekenen? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.

Neem contact met ons op