Nieuws & Blog

Hoezo!? Werken is vervelend?

_T5B0523-1000X667PX

Merel, consultant bij ABC E BUSINESS: “Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik continu word uitgedaagd.”

Merel is begonnen bij ABC E BUSINESS als Junior Consultant en heeft door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. In de onderstaande video vertelt Merel hoe zij haar werk ervaart. Ze vertelt over de onderlinge collegialiteit en het plezier wat zij heeft in haar functie als Business Central Consultant. 

 

Lijkt werken bij ABC E BUSINESS jou ook wat, dan is deze blog wellicht een stapje in de juiste richting. Heb jij onze vacatures al gezien?

Bekijk alle vacatures


Collegiaal.

Merel ervaart een hoge mate van collegialiteit, omdat iedereen elkaar altijd helpt. Dit hoeft niet per se over werk te gaan of over haar specifieke vakgebied. “Ik vind ABC een grote familie waar iedereen bereid is om een ander te helpen.” Collega’s leren elkaar goed kennen doordat het een klein bedrijf is, waarbij samenwerken wordt aangespoord.

“Ik vind dat collegialiteit verder gaat dan het werk, je praat met elkaar van vriend tot vriend. We leren elkaar ook op persoonlijk vlak goed kennen. Bij ABC E BUSINESS staat collegialiteit hoog in het vaandel.”

De collega’s hebben interesse in elkaars leven, en vragen hier ook naar. Hoe je familie is, je hobby en ook je sportclub. Ook als je op vakantie bent, vragen collega’s of je het fijn hebt. Ze doen moeite voor elkaar, omdat ze elkaar goed kennen. De sfeer bij ABC E BUSINESS wordt als enorm fijn ervaren, omdat iedereen open en eerlijk is tegen elkaar.

Vooral ook wanneer iemand afwezig is door ziekte, vakantie of andere redenen, zorgt het team er samen voor dat er een oplossing komt voor een probleem. “Ik vind het fijn om in een team te werken met niet alleen de consultants, maar met iedereen in het bedrijf. Samen werken we naar een resultaat toe.“

De medewerkers van ABC E BUSINESS zijn een eenheid, waar persoonlijke banden worden opgebouwd. Het is mogelijk om dagelijks gezellig samen te lunchen, maar er zijn ook wekelijkse- en maandelijkse personeelsuitjes en -activiteiten. En wanneer iemand niet lekker in zijn vel zit, dan helpen ze elkaar.

Merel Consultant

Werkplezier.

“Plezier hebben in het werk dat ik doe staat bij mij heel erg hoog op mijn lijstje. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn functie. Ik denk dat dit komt doordat ik zowel met klanten als collega’s contact heb. En met beiden heb ik het gezellig.” Doordat Merel regelmatig bij klanten op het kantoor aan het werk is, voelen zij ook als haar collega’s.

Merel vindt het fijn om anderen te helpen met het zoeken naar de juiste oplossing voor een probleem. De oplossing is niet altijd precies zoals vooraf gedacht, maar als de klant merkt dat er met ze wordt meegedacht, dan zijn ze vaak al tevreden.

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik continu word uitgedaagd.  Met name het samenwerken met de klant om tot het gewenste resultaat te komen en het proces dat hierbij komt kijken. Een proces waarbij ik erachter wil komen wat, en waarom de klant iets wil.” Merel werkt als een team met haar collega’s en de klant om iedere dag samen iets te bereiken. De ene dag leert Merel zelf iets bij, en de andere dag kan zij een klant of collega eens wat bijleren. Eén ding is zeker, de klant staat voorop. En als de klant blij is, dan is de consultant ook blij.  

De Brabantse gezelligheid, het plezier dat de collega’s onderling hebben, dat merkt de klant ook, en krijgen ze vaak te horen. De reacties van klanten op de foto dat het team samen carnaval viert, zijn allemaal enorm positief en leuk.

Wil jij plezier hebben in je werk net zoals Merel? En ervaren wat echte collegialiteit is? Dat komt goed uit, want wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk snel de vacature van consultant!

Word consultant bij ABC    Bekijk alle vacatures

 

Wist je dat Merel…

  1. Het zonnetje in huis is bij ABC E BUSINESS? Iedere dag komt Merel met een enorme portie positieve energie het bedrijf en team verrijken.
  2. Zelf niet uit Brabant komt, maar uit Limburg? Roermond om precies te zijn! Ze maakt dus heel wat kilometers voor haar werk.
  3. Afgelopen oktober mee heeft gedaan aan de Eindhovense Marathon met een aantal ABC’ers? Ze heeft 10 km hardgelopen binnen één uur en hiermee een Limburgse vlaai verdiend voor haar collega’s!

Merel - Marathon Eindhoven ABC E BUSINESS

Abonneer en mis niks