Nieuws & Blog

Een dagje mee naar kantoor - Suus.

_MG_2865

Suus: ''Ik heb een leuke dag gehad en veel nieuwe dingen geleerd”

''Hoi ik ben Suus,

Ik zit in de eerste klas van het Udens college en ik ben dertien jaar oud. Ik loop een dagje mee op kantoor vanuit school. In de ochtend ben ik warm en gezellig ontvangen. Daarna heb ik een paar meetings gehad, een rondleiding gekregen door Microlab en een uitleg gehad over de sales funnel.

In de middag hebben we gezellig geluncht met iedereen. Na de lunch zijn er een paar leuke foto’s gemaakt en bewerkt, verder heb ik geleerd hoe de websites in elkaar steken. Hierna heb ik nog even gewerkt aan een opdracht van school.

Aan het einde van de middag heb ik gezellig een lesje bootcamp mee gedaan. Ook heb ik lekker met kantoorhond Joep geknuffeld en gewandeld.

Ik heb een leuke dag gehad en veel nieuwe dingen geleerd. Dank jullie wel ABC voor deze onvergetelijke dag.''

Ook een dagje meelopen?

Dat kan! Vinden we kei leuk. 😊 Neem een kijkje op onze Werkenbij-website en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werken Bij ABC

_MG_2859