Nieuws & Blog

Het ABC DNA.

Het-ABC-DNA--BLAUW-1000X667PX

Na zorgvuldig wikken en wegen en overtuigend overleg met je collega’s heb je eindelijk besloten om te investeren in een ERP-systeem dat al je bedrijfsprocessen op één centrale plek kan onderbrengen. Dit is een belangrijke beslissing die zorgvuldige afweging vereist, zowel in termen van financiële middelen als tijd. Het vinden van de juiste kandidaat en leverancier is van essentieel belang om dit proces succesvol te laten verlopen. Het aanbod van software en partners is echter uitgebreid en divers, en kent zowel raakvlakken als verschillen.

De keuze is natuurlijk aan jou en je bedrijf. Maar wat maakt de werkwijze van ABC E BUSINESS zo goed en voordelig ten opzichte van concurrenten? Het is van belang om de juiste keuze te maken, aangezien het de kernactiviteiten van je organisatie betreft. En dat is heilig! Het implementeren van het meest geschikte pakket is slechts het halve werk; de keuze voor een geschikte IT-partner is even belangrijk. Klopt het verhaal en is er een klik? Niet onbelangrijk als je blindelings wilt vertrouwen op automatisering binnen je onderneming.

Transitie naar Business Central met  behoud van data, is dat mogelijk?

Werken jullie al geruime tijd met Navision/Microsoft NAV? Mogelijk maak je je zorgen over het verlies van belangrijke data bij een overstap naar Business Central in de Cloud. Bij ABC E BUSINESS hebben we echter enorme inspanningen geleverd en geïnvesteerd om dit overstapproces zo probleemloos mogelijk te maken voor onze klanten.

Dankzij de ontwikkeling van onze transitietool, Blue Avalanche, hebben we al meer dan 90 bedrijven succesvol gemigreerd van NAV naar Business Central. Daarbij hebben we bovendien 60% minder maatwerk nodig gehad. Vanuit een rationeel perspectief gezien betekent dit aanzienlijke financiële voordelen voor onze overstappers. De Cloudstructuur van Business Central, die wordt geboden in de vorm van maandabonnementen, is namelijk aanzienlijk goedkoper in gebruik. Daarnaast verdwijnt de kostbare post van maatwerk en het onderhoud daarvan op je jaarlijkse factuur.  

ABC-Facts-Horizontaal-2

Maatwerk voor de massa, wat doet dat in mijn kassa?

Wees kritisch tijdens je zoektocht naar het meest geschikte pakket en de bijbehorende partner. De tijden van specifiek op maat gemaakte software voor een bedrijf zijn tegenwoordig niet meer zo cruciaal als voorheen. Eén van de dingen waar wij naar streven is om maatwerk zoveel mogelijk te verminderen, want dit zal onder aan de streep een enorm voordeel opleveren voor onze klanten.

Een mooie bijkomstigheid van het Microsoft Dynamics 365 platform is de toegevoegde waarde van de Microsoft App Source. Dit kun je vergelijken met de Play Store/App Store op je smartphone: hier vind je een breed scala aan diverse uitbreidingen voor de ERP software, die allemaal aan strenge controles en kwaliteitsnormen worden onderworpen door Microsoft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over slecht gecodeerde applicaties!

Mocht je in de App Source geen geschikte optie vinden voor jouw specifieke behoeften, dan ben je bij ABC gelukkig nog steeds aan het juiste adres. Ons team van slimme ontwikkelaars is in staat om maatwerk te ontwikkelen dat volledig voldoet aan jouw wensen, eisen en vereisten.

Als je overweldigd bent door het uitgebreide aanbod aan applicaties, raadpleeg dan onze ABC App Store, hierin vind je een handig overzicht van de meest gebruikte applicaties en uitbreidingen voor Business Central, opgedeeld in verschillende categorieën. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden, hoewel dit slechts een fractie is van wat er allemaal beschikbaar is in de Microsoft App Source. The sky is the limit!

Oh en ook niet geheel onbelangrijk: bij ons ontvang je bovenop je Business Central-installatie de ABC Productivity Suite. Deze verzameling handige applicaties helpt je bij je dagelijkse werkzaamheden en zorgt ervoor dat je jouw inspanningen en tijd op de werkvloer maximaal benut. 

ABC Academy: De centrale leerschool voor Business Central en meer.

Je kunt je inschrijven voor een breed scala aan trainingen in Business Central bij de ABC Academy. De trainingen vinden maandelijks plaats en behandelen verschillende onderwerpen om je de juiste processen aan te leren en het maximale uit de software te halen. De trainingen worden klassikaal gegeven, waarbij er voldoende mogelijkheid is om vragen te stellen aan onze ervaren consultants.

Trainingen zijn altijd kosteloos bij te wonen als je gebruik maakt van onze Customer Care, wat een verplicht onderdeel is bij een GO! Implementatie. Onze missie is om bedrijven te helpen meer te bereiken, en de ABC Academy en onze Customer Support-afdeling sluiten hier perfect op aan. Als afnemer van Customer Care krijg je namelijk toegang tot onze serviceportal en kun je rekenen op ongeëvenaarde ondersteuning van onze Support Consultants. Hier kun je terecht met al je vragen en problemen!

Sinds 2023 is het aanbod in diversiteit op de ABC Academy weer verder toegenomen door onder andere de toevoeging van de Power Platform trainingen. Power Platform is een relatief nieuw onderdeel in de Microsoft Dynamics 365 familie en stelt gebruikers in staat om te werken met flows en veel meer kennis te vergaren uit de statistieken en data. Waan jezelf een Power-user, letterlijk en figuurlijk!

Check de brochure voor een handig overzicht van onze ABC Academy trainingen  
Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Business Central, werken in de Cloud of de overstap van Microsoft NAV? Neem vrijblijvend contact op met onze Sales Advisors. Zij helpen je graag bij het ontdekken van ''the next big thing'' voor jouw bedrijf.