Nieuws & Blog

Microsoft lanceert Dynamics 365 Business Central.

Microsoft lanceert Dynamics 365 Business Central-1

Laatst herzien op: 20 april 2023

Onlangs (op 31 mei 2018) heeft Microsoft Nederland Dynamics 365 Business Central gelanceerd voor de Nederlandse markt. Aangezien er nog volop gewerkt wordt aan het Microsoft hoofdkantoor, werd dit evenement gehouden in het Sheraton Hotel te Schiphol.

Samen met mijn collega’s Evy en Lars woonden we de lancering bij. Vanuit Microsoft werd toegelicht hoe het nieuwe licentiemodel in elkaar zit en wat de toekomstvisie is.

Na de pauze was ikzelf aan de beurt om het Nederlandse partnerkanaal toe te spreken. Aangezien ABC E BUSINESS in Nederland de marktleider is op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, hadden enkele mensen van Microsoft gevraagd onze ervaringen met de andere partners te delen.

De belangrijkste boodschap is ‘Anders Denken’. Software aanbieden in de Cloud gaat verder dan alleen maar het maandelijks afrekenen van de licentie. Het is een complete visie en Cloud moet in heel je bedrijf in het DNA geworteld zijn.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en de mogelijkheid om verdere vragen 1-op-1 te stellen aan diverse aanwezigen vanuit Microsoft. Business Central is nu officieel gelanceerd!

Benieuwd hoe Business Central jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Lees meer over onze werkwijze   Neem contact op

Abonneer en mis niks