Nieuws & Blog

Microsoft verkiest ABC E BUSINESS tot Global Partner of the Year Finalist.

Award afbeelding

Wat zijn wij trots! Voor de eerste keer in de geschiedenis is een Nederlands bedrijf door Microsoft uitgeroepen tot Partner of the Year Finalist, ofwel nummer 2 van de wereld! Wij hebben dit bereikt in de categorie Dynamics 365 Business Central uit een selectie van 3300 Microsoft-partners en 47 categorieën.

Emile Peels, CEO van ABC E BUSINESS, ziet de erkenning als beloning voor het harde werken. “De afgelopen jaren hebben we onze bedrijfsvoering geoptimaliseerd en hebben we veel plannen uitgerold om te zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen helpen meer te bereiken. Ik ben dan ook super trots op ons team dat hiervoor geknokt heeft. Ik wil ook zeker onze klanten en partners bedanken, want hun successen en input hebben ervoor gezorgd dat wij zo ver zijn gekomen.” Emile sluit af met de woorden dat ABC E BUSINESS nog lang niet klaar is met innoveren en nog veel meer wil bereiken samen met haar relaties en klanten.

Microsoft.

"Het is een eer om de winnaars en finalisten van de 2020 Microsoft Partner of the Year Awards te erkennen,” aldus Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft. “Deze partners gaan echt een stap verder, in het leveren van oplossingen voor de complexe uitdagingen die bedrijven over de hele wereld tegen komen. […] Ik ben trots dat ik ABC E BUSINESS mag feliciteren.”

Partner of the Year Finalist Party

ABC E BUSINESS is door Microsoft verkozen vanwege deze drie pijlers:

  • Implementatie templates en Continious Improvement
  • NAV to Business Central transition tool
  • Partner2Partner motion

Implementatie templates en Continuous Improvement.

In de afgelopen vijf jaar hebben we veel geïnvesteerd in onze templates. Deze templates worden gebruikt bij de implementatie, waardoor veel standaard lijsten en instellingen al zijn ingevuld. Hiermee verkorten we de implementatietijd met 50%. Na de implementatie blijven we nog steeds verbonden met onze klanten. Met ons concept “Continious Improvement” zorgen we ervoor dat de software na de implementatie met de klant blijft meegroeien. Wij geloven dat een ERP-systeem de groei van een bedrijf moet stimuleren en met Continious Improvement maken we dat waar.

NAV to Business Central Transition Tool.

Begin 2020 hebben we onze eerste klant overgezet van Dynamics NAV (ook wel bekend als Navision) naar Dynamics 365 Business Central. Op het moment van schrijven hebben al ruim 30 bedrijven de transitie doorlopen en er staan nog meer op de planning. Hiervoor hebben we, in samenwerking met Microsoft, een tool ontwikkeld om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hier kan je meer lezen over de transitie van NAV naar Business Central.

Partner2Partner motion.

In samenwerking met Microsoft en verschillende distributeurs van bedrijfssoftware hebben we een model ontwikkeld waarbij we via Microsoft 365 partners Business Central aanbieden aan hun klanten. De klanten kunnen daarbij gebruik maken van onze professionele dienstverlening.

Deze motion hebben we inmiddels ook uitgerold naar het buitenland waarbij we werken met lokale partners die onderdeel uit maken van de ABC Franchise. Zo delen we onze kennis, maar worden klanten geholpen in hun eigen taal en gebruiken. We hebben een samenwerking in Oostenrijk en Zwitserland en binnenkort kunnen we nog meer partnerships bekend maken.

Wil jij weten hoe wij jouw bedrijf meer kunnen laten bereiken?

Neem contact op

Probeer Business Central