Nieuws & Blog

Primeur voor ABC E BUSINESS en Transsmart.

Primeur voor ABC E BUSINESS en Transsmart-1

Laatst herzien op: 20 april 2023

Transsmart (nu nShift, 2023) gaat als eerste in Nederland aan de slag met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ontwikkelaar van verzendsoftware Transsmart werkt als eerste in Nederland met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deze nieuwe versie bevindt zich volledig in de Cloud. Gecertificeerd Microsoft-partner ABC E BUSINESS implementeerde het nieuwe systeem binnen Transsmart.

In de Cloud.

Transsmart werkt al een aantal maanden naar tevredenheid met het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV. Omdat het bedrijf veel waarde hecht aan innovatie, werd voor haar nieuwe bedrijfsonderdeel gekozen voor de nieuwste Dynamics Cloud versie: 365 Business Central. Eigenaar Transsmart Roger van Son: β€œDe ontwikkelingen op het gebied van ERP volgen elkaar snel op en de systemen worden steeds uitgebreider. Door in de Cloud te werken ben je altijd up-to-date en ABC houdt ons op de hoogte van de laatste innovaties.”

β†’ Ook overstappen van NAV naar Business Central? Wij helpen je graag!

Extra apps.

Naast de basisbedrijfsprocessen finance en operations, biedt Dynamics 365 veel meer mogelijkheden. Emile Peels, directeur ABC E BUSINESS: β€œDe app store geeft toegang tot veel extra Microsoft software, zoals een uitgebreide CRM-suite voor sales en customer engagement en apps voor talent en field service. Ook zijn er steeds meer apps van derden, waardoor bijvoorbeeld een koppeling met de bank mogelijk is. Transsmart wil maximaal en flexibel gebruik maken van de apps. Dat kan alleen wanneer je in de Cloud werkt!”

Over Transsmart.

Transsmart ontwikkelt verzendsoftware voor het MKB. Een belangrijk onderdeel hierbij is het leggen van koppelingen tussen ERP-systemen en vervoerderssystemen. Zo kunnen bedrijven vanuit hun bedrijfssoftware direct pakketzendingen aanbieden en aanmelden bij pakketdiensten als PostNL, DHL en DPD.

Benieuwd hoe Business Central jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en we helpen je graag! 

Lees meer over onze werkwijze   Neem contact op