Nieuws & Blog

Tony's Chocolonely: Raise the bar!

2022-06-28 -- Tonys Chocolonely

Samen naar nieuwe hoogten streven.

Het was een enorme uitdaging om alle bedrijfsadministraties van Tony’s Chocolonely over te zetten naar Microsoft Dynamics Business Central in de cloud. Maar het is gelukt! Het project was een groot succes en werd bereikt dankzij onze uitstekende samenwerking. We zijn hier dankbaar voor en trots op!

Helpen om meer te bereiken.

Dit doen we ook door ons in te zetten voor Samen voor Eindhoven. Deze stichting fungeert als bruggenbouwer tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid om een hechtere samenleving te creëren, waar iedereen mee kan doen.

Als ABC E BUSINESS doen we twee keer per jaar vrijwilligerswerk voor goede doelen. Afgelopen vrijdag hebben we ons ingezet voor groendomein Het Wasven en Stichting Ervaring die Staat van de Straat. Lees hier meer over in onze blog

Daarnaast hebben we ook al eens eenzame ouderen een mooie dag bezorgd en plastic opgeruimd langs de straat.

Let's raise the bar!

We raise the (chocolate)bar! Dat is onze boodschap hierbij. Wat we hiermee bedoelen? Om het succes van de migratie van Tony’s naar Business Central te onderstrepen! Maar ook om een statement te maken voor de daklozen en minder valide mensen die we hebben leren kennen tijdens onze vrijwilligersdag. We hebben heerlijke en eerlijke chocoladerepen meegenomen en symboliseren samen het motto van Tony’s Chocolonely: Let’s raise the bar.

Surprise your potential.

Met deze slogan willen we bij ABC E BUSINESS onze klanten inspireren om betere prestaties te leveren met de systemen en diensten die wij bieden. Tony's Chocolonely heeft dit volledig waargemaakt sinds ze in 2007 bij ons aanklopten voor twee ERP-abonnementjes. Nu is Tony's Chocolonely actief in acht landen met meer dan tweehonderd medewerkers, en werken ze efficiënt met de meest moderne en duurzame software, gekoppeld aan hun partners. 

We dagen ook onze mensen uit om zichzelf te ontwikkelen, zowel op het gebied van hun eigen expertise als door bijvoorbeeld Goodhabitz trainingen te volgen en een vitaliteitsprogramma aan te bieden. En natuurlijk twee keer per jaar een dag samen met Samen voor Eindhoven, waarbij we ons inzetten voor goede doelen en minderbedeelde mensen in de samenleving.

Heel bijzonder om te ervaren hoe de sociale cohesie wordt versterkt door tijd te nemen, aandacht te geven en écht in gesprek te gaan met dakloze mensen en mensen met een verstandelijke beperking. Hopelijk hebben we hen ook kunnen inspireren en een impact kunnen maken. Anders hebben ze in ieder geval een heerlijke reep slaafvrije chocolade van een bedrijf dat impact maakt, en dat allemaal met behulp van Business Central!

Wil jij ook impact maken met jouw bedrijf?

Neem contact op en we denken graag met je mee! 

Neem contact op met ons 

 

Abonneer en mis niks