Nieuws & Blog

Terugblik: Dynamics in the Sky(bar) 2023.

ABC_DiTS_20231130_0008

Op donderdag 30 november vond het langverwachte Dynamics in the Sky(bar) evenement plaats, waar enthousiaste klanten en relaties werden ondergedompeld in een wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Van boeiende presentaties tot diepgaande gesprekken met onze Business Central experts; de middag was een ware ontdekkingsreis door de mogelijkheden van dit krachtige ERP-systeem.

Een middag vol nieuwe ontdekkingen.

De middag begon om 14:00 uur met een hartelijk ontvangst waar iedereen kon genieten van koffie, thee en wat lekkers. Bij aankomst was er meteen de gelegenheid om deel te nemen aan een prijsvraag. De uitdaging? Het raden van het aantal (chocolade)muntjes en de totale waarde. Een klein gokje, maar een grote prijs. De winnaar zou namelijk naar huis gaan met een gloednieuwe iPad (en het spaarvarken gevuld met chocolade uiteraard😜). Spannend!

Het programma ging om 14:30 uur van start met een presentatie van onze consultant Eelco, waarin hij dat de nadruk legde op de nieuwe functionaliteiten van Business Central Wave 2 (nieuwe versie van oktober 2023). Bezoekers kregen een voorproefje van de nieuwe ontwikkelingen die het systeem te bieden heeft. Het programma werd vervolgens afgewisseld tussen gastsprekers en een ‘Meet the Experts’-momentje, waarbij bezoekers bij verschillende zogenaamde Expierence Booths kennis konden maken met onze consultants en al hun prangende Business Central vragen konden stellen. Natuurlijk was er tussendoor ook ruimte voor een drankje en om te netwerken.

Met inspirerende gastsprekers.

De gastsprekers van de dag waren Luc Roelofs van Solarge en Michiel Eggens van Continia. Luc sprak over de successen en uitdagingen van Solarge, een vooruitstrevend bedrijf in de productie van circulaire zonnepanelen. Hij illustreerde hoe Business Central als drijvende kracht fungeerde achter hun groei, bij het opzetten en automatiseren van een geheel nieuwe productielijn. Michiel Eggens van Continia gaf inzicht in de efficiëntie van automatisering binnen het facturatieproces in zijn presentatie over Document Capture. Hij demonstreerde hoe deze oplossing niet alleen tijdsbesparing oplevert, maar ook het succes van bedrijven en teams bevordert.

En de winnaar is...

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel, waar aanwezigen de kans kregen om te netwerken terwijl ze genoten van het mooie uitzicht over de stad Eindhoven vanuit de skybar van het Microlab. En laten we de spannende prijsuitreiking niet vergeten, waarbij Jens van Kan (UDS Parts) de waarde en het aantal muntjes in het spaarvarken goed had geraden en als gelukkige winnaar naar huis ging met de iPad! Om 18:00 uur eindigde het evenement en vertrokken de bezoekers huiswaarts, verrijkt met nieuwe kennis en een leuke goodiebag.

Samen met het ABC-team hebben we het succesvolle evenement afgesloten met een heerlijk Indisch buffet van Indonesia. Onze dank gaat uit naar de organisatie, de gewaardeerde gastsprekers en alle andere leden van het ABC-team voor jullie fantastische inzet! Een speciaal bedankje gaat ook uit naar Continia voor het sponsoren van de prijs.

ABC_DiTS_20231130_0042

SAVE THE DATE: 28 NOVEMBER 2024!

We kunnen nu al niet wachten op Dynamics in the Sky(bar) 2024! Na het succes van deze editie hebben we gelijk een nieuwe datum geprikt: donderdag 28 november 2024. Zet het in je agenda en we hopen je dan weer te verwelkomen voor nog meer inspiratie en nieuwe connecties!

Wil je zelf al eerder ontdekken hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central jouw bedrijf kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demo of meer informatie!

Meer over Business Central

Aftermovie.

Foto's.