Nieuws & Blog

The Digital Neighborhood breidt Microsoft Dynamics 365 Expertise uit met overname van ABC E BUSINESS.

2024-07-08 -- Digital Neighborhood

9 juli 2024, Amsterdam: The Digital Neighborhood, een neighborhood van onderling verbonden Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud, neemt ABC E BUSINESS over van Montes Investments. Hiermee versterkt de groep haar marktpositie in Microsoft Dynamics 365 Business Central en het vermogen om middelgrote bedrijven te bedienen in de Noord-Europese markt.

ABC E BUSINESS versterkt de Business Management Solutions Practice van The Digital Neighborhood, waar ook GAC Business Solutions, de innovatieve partner voor de handelssector met de TRADE365 diensten, en Focus Enterprise Solutions, experts in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management, onderdeel van uitmaken.

De synergie met GAC Business Solutions zal de dienstverlening versterken door gedeelde expertise. De combinatie van de productiviteitsoplossingen en de oplossingen voor integratie met payment providers van ABC E met de TRADE365 en PSA365 platforms van GAC gaan een ongekend uitgebreide verzameling oplossingen opleveren in de snel evoluerende AI-ruimte. Samen zullen ze uitgebreide diensten leveren via Microsoft Dynamics 365-toepassingen, waarbij een uniforme aanpak voor enterprise resource planning (ERP) en klantenbeheer wordt gegarandeerd.

De overname zal naar verwachting grote voordelen opleveren voor zowel klanten als medewerkers. Klanten zullen gaan profiteren van een verbetering en uitbreiding van de dienstverlening. Medewerkers van ABC E BUSINESS zullen meer doorgroeimogelijkheden hebben en aan grotere projecten kunnen meewerken binnen The Digital Neighborhood.

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood, zegt: “Het verwelkomen van ABC E BUSINESS in onze Neighborhood is een volgende strategische stap die onze positie als toonaangevende IT-dienstverlener op het gebied van Microsoft AI en Cloud in Noord-Europa verder versterkt. Deze overname betekent een uitbreiding van onze expertise op het gebied van Microsoft Dynamics 365 en onze dienstverlening aan onze 2.400 klanten met technologie die, mede dankzij de inzet van AI, processen stroomlijnt, klantcontact verbetert en groei ondersteunt.”

ABC E BUSINESS wordt onderdeel van de Practice Business Management Solutions van The Digital Neighborhood. De overige drie Practices houden zich bezig met Cloud Infrastructure & Security, Cloud Consultancy & App Development en Data Science. In totaal werken er 1.350 mensen bij de groep.

Download het persbericht door hier te klikken 

Download the press release in English by clicking here 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rozzyn Boy: rozzyn.boy@thedigitalneighborhood.com

Over The Digital Neighborhood: The Digital Neighborhood is een neighborhood van onderling verbonden Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud. Met meer dan 1.335 IT-engineers in zeven landen biedt de organisatie een naadloze en geïntegreerde AI-gedreven aanpak voor bedrijfstransformatie. Tot de groep behoren True, Fullstaq, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC Business Solutions, ABC E BUSINESS, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava en Iquality. The Digital Neighborhood, met het hoofdkantoor in Amsterdam, zet zich in om haar klanten te helpen de toekomst te omarmen en hun digitale ambities te realiseren: ‘Partner met één van ons en je kunt een beroep doen op ons allemaal'.

www.thedigitalneighborhood.com

Over ABC E BUSINESS:
ABC E BUSINESS adviseert, ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, waarbij een snelle implementatie en schaalbaarheid centraal staan. Met de focus op het verbeteren van productiviteit en efficiency, helpt ABC E BUSINESS een breed scala aan klanten hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door de inzet van geavanceerde technologie.

www.abcebusiness.nl