Nieuws & Blog

Ugly Christmas Sweater Day 2018!

Christmas Sweater 2018

Vandaag zien alle ABC’ers eruit als juweeltjes met onze mooie lelijke kersttruien. We hebben weer een fijn en succesvol jaar achter de rug. Een jaar waarin ABC E BUSINESS weer groener is gaan werken. Wat wij op het kantoor doen, is een goede stap, maar een kleine stap. Dus willen we ook graag bijdragen aan grotere projecten.

Daarvoor willen we dit jaar ons steentje bijdragen aan een schonere oceaan. We hebben daarbij gekozen om geld te doneren aan The Ocean Cleanup. Dit is het initiatief van de Nederlander Boyan Slat om al het plastic afval uit de oceanen op te ruimen. Een actueel onderwerp dat bij iedereen wel bekend is en zeker ook urgent. Het project is volledig opgezet via crowdfunding en draait zijn pilot sinds oktober voor de kust van San Francisco.

V-shaped-Ocean-Cleanup-online

Mocht je zelf ook graag willen doneren en bijdragen aan een schonere ocean, dan kan dat via: https://www.theoceancleanup.com/support/

Heel het ABC E BUSINESS team wenst jou fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Benieuwd hoe het is om te werken bij ABC E BUSINESS?

Dan hebben we goed nieuws! Sinds kort hebben wij de werkenbij.abcebusiness.nl website gelanceerd, hier vind je meer informatie over stagelopen, afstuderen, werken bij, vacatures, het team, het kantoor en onder andere sollicitatietips. Neem eens een kijkje:

Neem een kijkje op de werkenbij.abcebusiness.nl website