Nieuws & Blog

Waardering voor onze medewerkers!

IMG_8519    IMG_8512

Wat doe je als een klant ineens voor je neus staat met een probleem waar hij zo snel mogelijk mee geholpen wil worden, omdat anders zijn bedrijfsproces in de knoei raakt? Meteen opzoek naar een oplossing natuurlijk! 

Zo kwam Julien van Holland Dredging Industries onverwacht bij ons kantoor aankloppen, nadat hij bij een van zijn klanten was geweest die in hetzelfde gebouw gevestigd is als ABC E BUSINESS. Jamy, onze consultant, was op dat moment op kantoor aan het werk. Ze was nog niet eerder betrokken geweest in het project van deze klant, maar nadat Julien haar uitlegde wat het probleem was en waarom dit zo snel mogelijk opgelost moest worden, ging Jamy direct voor hem aan de slag. Ze kon gelukkig wat schuiven in haar agenda om hem uit de brand te helpen. Resultaat? Jamy vond snel de oplossing en Julien kon weer verder. Klant blij, wij blij! En als je dan achteraf ook nog een leuke blijk van waardering krijgt door middel van zo'n heerlijke taart, dan kan onze dag niet meer stuk. 😍 

Op het briefje staat: 

''Beste Jamy,

Dank voor je snelle en flexibele support! Ik wil ABC bedankten voor de prettige samenwerking en kundige inzet!

Door Microsoft Business Dynamics kunnen we professioneel groeien.

Hartelijke groet,
Julien''

Bedankt voor deze mooie woorden (en de lekkere taart) Julien! En Jamy: ga zo door topper!

IMG_85132

Kunnen wij jou ook verder helpen?
Wil je ook graag je bedrijfsprocessen automatiseren, maar weet je niet zo goed hoe? Of denk je dat het een moeilijk en langdurig proces gaat zijn waar je eigenlijk een beetje tegenaan hikt? Ons team staat klaar om jou hierbij te ondersteunen! Samen zorgen we voor een soepele en zorgeloze overstap. Wij helpen jou en jouw organisatie heel graag met het bereiken van meer! 

Neem contact op!