Extra diensten:
Changes Service.

Changes Service biedt op maat gemaakte oplossingen om aan specifieke vereisten van je bedrijf te voldoen. Enkele aspecten van deze service zijn:

Uitgebreide analyse: Voordat we beginnen met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen, voeren we een grondige analyse uit van je bedrijfsprocessen en vereisten om ervoor te zorgen dat de oplossingen perfect aansluiten op je behoeften. Hieruit volgt een functioneel- en technisch ontwerp voor de oplossing.

Gestructureerd ontwikkelproces: Ons ontwikkelteam volgt een gestructureerd proces, voor het bouwen, testen en implementeren, om ervoor te zorgen dat de oplossing van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is.

Training en ondersteuning: We bieden training en ondersteuning aan je medewerkers om ervoor te zorgen dat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten en processen.

Onderhoud en ondersteuning: Na de implementatie van het maatwerk blijven we beschikbaar voor onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de oplossing blijft voldoen aan je behoeften en om eventuele problemen snel op te lossen.

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1