Ervaar Business Central.

Maak kennis met de software.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven waarmee je al jouw bedrijfsprocessen automatiseert en verbindt. Het systeem levert je inzicht in je totale bedrijfsproces. 

Het uitgebreide ERP-pakket biedt diverse mogelijkheden. Maak vast kennis met alle voordelen & features en ervaar zelf de oneindige mogelijkheden en het gebruiksgemak die de software te bieden heeft.

Van Dynamics NAV naar Business Central - 10 voordelen-1
MicrosoftTeams-image (2)
Vraag een demo aan.
En probeer 30 dagen gratis!
Probeer nu
Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem
Flexibel & schaalbaar
Veilig in de cloud
Integreert naadloos met Office 365

Business Central aan je uitgelegd.

Of er nu één vestiging is of tientallen in meerdere landen, Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgt ervoor dat alle betrokkenen toegang hebben tot dezelfde informatie met betrekking tot bijvoorbeeld voorraad, inkoop, productie en financiën.
 
Business Central is dan ook opgebouwd uit meerdere modules. Iedere module ondersteunt een specifieke taak, zoals de financiële administratie of het beheer van in- en verkoop. Het voordeel van klant zijn bij ABC E BUSINESS is dat je niet betaalt voor de modules die je niet gebruikt. Daarnaast zijn de modules bij ons standaard ingericht, waardoor we tijd besparen tijdens de implementatie.
 
Onze consultants nemen je mee tijdens een reeks uitgebreide demo's in Microsoft Dynamics 365 Business Central. In iedere video wordt gekeken naar verschillende functionaliteiten en handelingen binnen de ERP software van Microsoft Dynamics 365.

How to?

Wat dieper ingaan op de inhoud en de mogelijkheden? Kom alles te weten in onze handige serie video's waarin onze consultants in iedere video weer een ander onderwerp behandelen.

Check alle 'How To' video's

Meer informatie of extra beeldmateriaal?

Check YouTube Neem contact op