Extra diensten.

Wat onze klanten zeggen.

De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen

''Sinds onze oprichting in 2007 zijn we enorm gegroeid. Van een klein bedrijf tot waar we nu staan: een serieuze speler in de markt van duurzame energie.

In het verleden hebben we telkens keuzes gemaakt voor een snelle oplossing voor een specifiek vraagstuk, daar waar het dan IT betreft. Sommige stukken software integreren met elkaar, anderen niet. Hier moest wat aan gebeuren. Want ook voor de komende jaren staan er weer uitdagende groeiverwachtingen in onze prognoses. Dan kun je echt niet meer zonder een solide software oplossing, maar heb je een stevig fundament nodig.''

StanBergmans-bw
Stan Bergmans

Manager Operations van Alius

''Wij willen nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. We hebben drie fabrieken in Tsjechië en Slovenië, waar je actief en snel mee wil kunnen samenwerken. Je wil voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje.

Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt.''

nicomarnethdorema-bw
Nico Marneth

CFO van Doréma

 

Deze klanten bereiken al meer met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam