ABC Flex.

Op zoek naar tijdelijke versterking voor jouw Business Central vraagstuk?

Je kan wel wat hulp gebruiken tijdens de migratie of implementatie naar Business Central, of deze is succesvol afgerond en het is tijd om verder te ontwikkelen. Je bent als bedrijf op zoek naar iemand die creatief en proactief meedenkt om het pakket of je processen te verbeteren. Diegene staat in nauw contact met de organisatie om de behoeften te vertalen naar nieuwe functionaliteiten of (generieke) apps. Het valt nog niet mee om een geschikte persoon te vinden en je wilt deze eigenlijk ook niet op de loonlijst hebben staan.

ABC FLEX kan in deze zoektocht uitkomst bieden!

ABC Flex-logo-color
Ik heb interesse!

De oplossing voor jouw onderneming.

Flexibele ondersteuning
Breed scala aan ervaring
Proactief en op maat

Wat is ABC FLEX?

ABC FLEX biedt flexibele ondersteuning voor bedrijven die werken met Business Central. Onze pool van experts bestaat uit projectleiders, consultants, developers, database architecten en applicatiebeheerders, die voor een bepaalde periode kunnen worden ingezet voor verschillende vraagstukken. Als Microsoft partner beschikken wij over uitgebreide kennis en hebben wij een betrouwbaar netwerk om eventuele uitval van experts of hulp van andere disciplines op te vangen.

Ik wil meer informatie

Wat bieden we?

✓
Beheren en optimaliseren van Microsoft Dynamics 365 Business Central of Microsoft Dynamics Navision
✓ Schrijven en beoordelen van functionele- en/of technische ontwerpen
✓ Door ontwikkelen/optimaliseren van (systeem) processen
✓ Ervaring met Microsoft 365
✓ Ervaring met Power BI
✓ Ervaring met Power Apps
✓ Ervaring met Power Automate
✓ Ervaring met SQL
✓ Ervaring met het ontwikkelen van klant specifiek maatwerk
✓ Ervaring met (ontwikkelen van) API’s / Webservices

Shape_team10

Wat je van ons kan verwachten.

Procesmatig denken.

Onze experts denken altijd in termen van processen en kunnen helpen bij het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Inzicht in optimalisatiemogelijkheden.

We bieden inzicht in de mogelijkheden voor optimalisatie en geven toelichting over hoe deze mogelijkheden kunnen worden benut.

Beheer, controle en onderhoud van Business Central.

Wij kunnen je helpen bij het beheren, controleren en onderhouden van Business Central, zodat jullie je kunnen focussen op andere belangrijke zaken in het bedrijf.

Technisch inzicht in het datamodel van Business Central.

Onze experts hebben een diepgaand technisch inzicht in het datamodel van Business Central, wat ze in staat stelt om complexe vraagstukken op te lossen.

Fungeren als sparringspartner voor jouw organisatie.

We nemen uitgebreid de tijd om met je te sparren over uiteenlopende zaken en mogelijkheden. We kunnen samen opzoek gaan om de behoeften te begrijpen en tot de beste oplossing te komen.

Beheer, controle en onderhoud van verschillende interfaces met gekoppelde pakketten.

Onze experts hebben ervaring met het beheren, controleren en onderhouden van verschillende interfaces met gekoppelde pakketten, waardoor je verzekerd bent van een naadloze integratie.

Met ABC FLEX haal je de flexibiliteit en de expertise in huis die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, zonder de kosten van vaste medewerkers. Onze Microsoft-gecertificeerde experts staan voor je klaar om jouw Business Central uitdagingen aan te pakken en succesvol te implementeren.

Opstellen Fit-Gap / MOSCOW analyses of Hackathons begeleiden

Opstellen van Fit-Gap Analyses, MOSCOW Analyses of het begeleiden van Hackathons om de huidige en gewenste situatie van processen en systemen in kaart te brengen en verbetermogelijkheden te identificeren.

Optimalisatie en verbetering van het systeem en bijbehorende processen

We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van Business Central en de bijbehorende processen, om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken.

Onderzoek en adviseren generieke apps

We kunnen onderzoek doen naar generieke apps en adviseren welke apps het beste bij de behoeften van bedrijven passen.

Aansturen leveranciers (FO naar TO)

We kunnen als tussenpersoon fungeren tussen bedrijven en leveranciers om de wensen van bedrijven te vertalen naar technische realisatie.

Adviseren van de key-users en MT

We kunnen de key-users en het MT adviseren over hoe zij Business Central optimaal kunnen benutten.

Schakelen met multidisciplinaire teams

We kunnen schakelen met multidisciplinaire teams om tot de beste oplossing te komen.

Opleiden/trainen en als vraagbaak fungeren

We kunnen eindgebruikers opleiden en trainen en fungeren als vraagbaak voor eventuele vragen en problemen.

Tijdsduur.

De minimale looptijd is 1 maand voor minimaal 2 dagen per week. Een maximum zit er niet aan, behalve aan de werkdagen per week(4).

Tarief.

Het tarief wat we hanteren is afhankelijk van de tijdsduur van de gewenste inzet en de gevraagde kennis. 

 

Meer weten? 

Onze experts staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij diverse Business Central vraagstukken. We bieden flexibele ondersteuning en denken proactief met je mee om jouw processen en systemen te optimaliseren. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Antoine om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We helpen je graag! 

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6