Extra diensten:
Growth Support.

Growth Support.

Wat je kunt verwachten.

Growth Support biedt voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je Business Central-omgeving blijft voldoen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. Enkele belangrijke aspecten van deze service zijn:

Strategisch advies.

We bieden strategisch advies en begeleiding om je te helpen bij het maximaliseren van de waarde van je investering in Business Central. Dit omvat het identificeren van kansen voor procesverbetering en het optimaliseren van je gebruik van de software.

Advies bij nieuwe features uit updates.

We geven je advies over de nieuwe uitgekomen updates van Business Central, inclusief het evalueren van nieuwe functies en het beoordelen van de impact op je bedrijfsprocessen.

Op maat gemaakte oplossingen.

Indien nodig kunnen we advies geven over nieuw te ontwikkelen gemaakte oplossingen die nodig zijn om specifieke uitdagingen aan te pakken of om nieuwe functionaliteiten toe te voegen die niet standaard beschikbaar zijn in Business Central.

Projectleiding en reiskosten inbegrepen.

Bij afname van Growth Support zijn de kosten all inclusief. Dit is inclusief projectleiding voor het coΓΆrdineren van de consultancydagen.

Afname van Growth Support als extra dienst biedt je bovendien 3% voordeel ten opzichte van losse afname op jaarbasis.

ERP. MADE. EASY.

EASY. TO. IMPLEMENT. TO. SCALE. TO. MANAGE TO. INTEGRATE TO. CUSTOMIZE TO. UNDERSTAND. ABC.

In het kort.

Na livegang kan je nog steeds van onze consultancy service gebruik maken. Bijvoorbeeld als je aanpassingen wenst aan de bestaande inrichting of voor het inrichten van nieuwe functionaliteiten, die door halfjaarlijkse updates worden toegevoegd.

βœ” Periodieke consultancy op locatie.
βœ” Adviezen over nieuwe functionaliteit (vanuit major updates).
βœ” Meedenken/adviseren over nieuwe ontwikkelingen in het algemeen.
βœ” Meedenken/adviseren op basis van input voor nieuwe wensen.
βœ” Inclusief projectleiding.
βœ” Inclusief reiskosten.
Shape_team10-1
Vanaf €500,- per maand

Prijzen.

4 dagen per jaar: €500,- per maand
6 dagen per jaar: €725,- per maand
12 dagen per jaar: €1.450,- per maand
24 dagen per jaar:  €2.850,- per maand

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!