Extra diensten:
Minor Wave Support.

Minor Wave Support.

Wat je kunt verwachten.

Minor Wave Support is ontworpen om je te ondersteunen bij het succesvol doorvoeren van de frequente updates in Business Central, die gemiddeld 10 keer per jaar plaatsvinden. Deze service omvat verschillende belangrijke aspecten om ervoor te zorgen dat de updates soepel verlopen en je bedrijfsactiviteiten niet verstoren. Enkele van de ondersteunende taken zijn bijvoorbeeld:

Oplossen van developer compatability issues.

Bij het doorvoeren van updates kunnen compatibiliteitsproblemen ontstaan tussen de bestaande apps en de nieuwe versies van Business Central. Ons team lost deze problemen snel en efficiënt op, zodat je bedrijfsprocessen niet worden verstoord.

Doorvoeren van updates in sandbox.

Voordat updates worden doorgevoerd in de productieomgeving, worden ze eerst getest in een sandbox-omgeving. We zorgen ervoor dat de updates correct worden toegepast in de sandbox, zodat eventuele problemen tijdig kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

Controleren en testen van extensies.

We controleren en testen alle extensies om ervoor te zorgen dat ze na de update correct blijven functioneren en geen foutmeldingen veroorzaken. Dit helpt om onvoorziene problemen in de productieomgeving te voorkomen.

Acceptatietest van update.

Na het testen in de sandbox-omgeving voeren we een acceptatietest uit volgens een vooraf opgesteld testplan. Hierbij controleren we of de update voldoet aan de gestelde eisen en verwachtingen, voordat deze wordt vrijgegeven voor implementatie in de productieomgeving.

Plannen en doorvoeren van update in productie.

Zodra de update succesvol is getest en geaccepteerd, plannen we de implementatie ervan in de productieomgeving. We zorgen ervoor dat de update tijdig en zonder onderbrekingen wordt doorgevoerd, zodat je bedrijfsactiviteiten normaal kunnen doorgaan.

ERP. MADE. EASY.

EASY. TO. IMPLEMENT. TO. SCALE. TO. MANAGE TO. INTEGRATE TO. CUSTOMIZE TO. UNDERSTAND. ABC.

In het kort.

Met Minor Wave Support kun je erop vertrouwen dat je Business Central-omgeving regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste functies en verbeteringen, terwijl de operationele continuïteit wordt gewaarborgd. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het updateproces, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Een Minor Wave (updates in Business Central) vindt 10 keer per jaar plaats. Wij ondersteunen je bij de volgende zaken:

  • Developer compatibility issues apps oplossen
  • Doorvoeren van update in sandbox
  • Controleren/testen of extensies zijn doorgevoerd zonder foutmeldingen
  • Acceptatietest van update (volgens testplan)
  • Na acceptatie, plannen en doorvoeren update in productie
Shape_team10-1

Prijs.

€250,- prijs / per maand ongeacht aantal full users

Benieuwd wat Microsoft aan informatie biedt over de nieuwste updates?

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!