Extra diensten:
Premium Applicatiebeheer.

Met ons Premium Applicatiebeheer bieden we een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat jouw Business Central-omgeving optimaal presteert en up-to-date blijft. Dit betekent dat je je kunt concentreren op de groei van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van de applicaties. De volgende punten komen hierbij aan bod:

Regelmatige updates: Het maandelijks bijwerken van Business Central en de bijbehorende apps is van cruciaal belang om de nieuwste functies, prestatieverbeteringen en beveiligingspatches te ontvangen. Ons team zorgt ervoor dat deze updates zonder onderbrekingen worden geïmplementeerd.

Proactieve monitoring: We monitoren continu de prestaties en beschikbaarheid van je Business Central-omgeving, inclusief de databasegrootte, om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze een impact hebben op je bedrijfsactiviteiten.

Betrouwbare back-ups: Het maken van back-ups op kwartaalbasis van je bedrijfsgegevens is essentieel voor het beschermen tegen gegevensverlies. We zorgen ervoor dat back-ups op een veilige locatie worden opgeslagen en periodiek worden gecontroleerd op integriteit.

Efficiënt sandbox management: Het opzetten en onderhouden van sandbox-omgevingen is cruciaal voor het testen van nieuwe functies en configuratiewijzigingen voordat ze worden toegepast in de productieomgeving. We beheren deze sandbox-omgevingen effectief, waardoor je de flexibiliteit hebt om wijzigingen veilig te testen.

Certificaatbeheer: Voor bedrijven die met gecodeerde communicatie of beveiligde transacties werken, zorgen we ervoor dat alle certificaten up-to-date zijn en tijdig worden vernieuwd om de beveiliging van je bedrijfsgegevens te waarborgen.


Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1