Road to Success - Stap 2 - Implementatie

In de tweede stap werken we samen naar de live-gang van Dynamics Business Central. We werken met een duidelijke planning tijdens de implementatie en bij live-gang zijn jullie klaar om goed met Business Central uit de voeten te kunnen.

Stap 2 - Implementatie

Fase 1 - Voorbereiding

• De projectleider van ABC stemt samen met de projectleider van jouw bedrijf het implementatieplan af.

• De (hoofd)gebruikers volgen (verplicht) de ABC Business Central trainingen.

Fase 2 - Inrichting

Stap 2 - Implementatie

Fase 2 - Inrichting

• Tijdens de inrichting werk je samen met onze consultant. De consultant stelt samen met de (hoofd)gebruikers de gewenste modules en de ABC Productivity Suite juist in, waarna jij en de gebruikers de inrichting verzorgen.

• Voor de inrichting maken wij gebruik van de ABC templates waardoor veel standaard lijsten en instellingen al ingevuld zijn. Dit betekent voor jou dat de implementatie 50% korter duurt dan een implementatie zonder templates.

Stap 2 - Implementatie

Fase 3 - Testen

• Na de inrichting van iedere module gaan de gebruikers de bedrijfsprocessen testen volgens het testplan.

• Nadat alle modules getest zijn, wordt er nog een integrale ketentest uitgevoerd. Daarbij testen de gebruikers van jouw bedrijf of het resultaat van alle bedrijfsprocessen correct met elkaar samenvallen in Business Central.

Fase 3 - Testen

Stap 2 - Implementatie

Fase 4 - Go Live

• Het moment is daar: de dag van de live-gang. Onze supportafdeling is op de hoogte en staat klaar om je te helpen om mogelijke vragen direct te beantwoorden. Indien gewenst kan je je implementatiepakket uitbreiden met ondersteuning van een consultant op locatie.

• Je kan eventueel zelf de data migreren vanuit de oude systemen.

Fase 4 - Go Live

Stap 2 - Implementatie

Fase 5 - Oplevering

• Het project wordt officieel opgeleverd en we houden een telefonisch evaluatiegesprek over de ervaringen van de implementatie.

• Na de implementatie helpen we je nog steeds graag verder met je groei zodat je nog meer van je investering in Business Central terugverdient. Lees verder wat we in Stap 3 - Aftercare voor jou kunnen betekenen.

Bekijk Stap 3 - Aftercare

FAQ

Klik op het plusje om het antwoord te bekijken.

Ben ik verplicht een training te volgen?

Ja, het is verplicht voor de hoofdgebruikers om de training te volgen. Om Business Central optimaal te gebruiken, is het belangrijk om goed met de software te kunnen werken. Mocht het helpen: tijdens de training zien we over het algemeen dat gebruikers de software snel doorhebben.

Zijn de trainingen gratis?
Ja, de trainingen zijn inbegrepen in je abonnement in de Customer Care. Met Customer Care kan je als gebruiker onbeperkt trainingen volgen, ook na de implementatie.
Wat is de Productivity Suite?

Dit zijn apps gebouwd door ABC E BUSINESS die wij toevoegen aan jouw Business Central omgeving. Deze zijn ontwikkeld om jou effectiever en slimmer met de software te laten werken. De apps die hier toe behoren zijn:

Heb je vragen of wil je beginnen aan jouw Road to Success?

Neem dan contact op met Sam, onze Sales Advisor. Hij beantwoordt je vragen en vertelt je meer over de 3 stappen van de Road to Success.

Neem contact met ons opPlan een telefonische afspraak

Sam