Extra diensten:
Unlimited Lay-outs.

Unlimited Lay-outs biedt een flexibele oplossing voor het aanpassen van de lay-outs van belangrijke documenten in Business Central, gebaseerd op de standaard dataset en standaard functionaliteit. Enkele voordelen van deze service zijn:

Onbeperkte aanpassingen op maximaal 6 lay-outs: Met Unlimited Lay-outs heb je de vrijheid om zoveel aanpassingen aan 6 documentlay-outs te maken als nodig is, zonder extra kosten per wijziging.

Professionele opmaak: Ons team van experts zorgt ervoor dat je documenten er professioneel uitzien en voldoen aan de huisstijl van je bedrijf, wat bijdraagt aan een consistente merkervaring voor je klanten.

Snelle implementatie: Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we snel reageren op verzoeken om lay-outaanpassingen, waardoor je bedrijf flexibel kan blijven en kan inspelen op veranderende behoeften.

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1