Microsoft Dynamics 365 Business Central op laptop

Alles succesvol in de Cloud met Microsoft Dynamics 365

Stroomlijn processen en waarborg alle belangrijke documentatie op een overzichtelijke plek met behulp van de ERP-software van Microsoft. Overzichtelijk, efficiënt en kostenbesparend. Ontdek Business Central.

30 dagen gratis demoBekijk de prijzen

Breng jouw bedrijfsprocessen op orde met Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV, het ERP-systeem dat zorg draagt voor optimale efficiëntie van uw bedrijfsvoering.

Met de komst van Dynamics 365 Business Central is het voor bedrijven mogelijk om het gehele ERP-systeem in de Cloud te plaatsen. Hierbij wordt de veiligheid gegarandeerd door Microsoft Azure Cloud, waarin de bedrijfsgegevens direct worden opgeslagen. Om toegang te krijgen tot de online Cloud gegevens wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding die alleen toegankelijk is met een username en wachtwoord.

Overweegt u een overstap? Dan is het voor u goed om te weten dat uw uitgave duidelijk en schaalbaar zijn per maand. Bovendien kunt u met Dynamics 365 Business Central in de Cloud tot wel 50% besparen op uw ICT kosten. Zo houdt u meer geld over om in belangrijke zaken te steken.

De voordelen van Dynamics 365 Business Central voor jouw business

  • U bent niet langer gebonden aan een locatie of server; overal kunnen u en uw collega’s eenvoudig inloggen.
  • Alle data en documentatie wordt real time geüpdatet; zo heeft iedereen overal toegang tot de meest recente versies.
  • U kunt gezamenlijk aan eenzelfde project of document werken zonder dat er informatie verloren gaat.
  • U bespaart flink op kosten; er is geen onderhoud meer nodig, u hoeft geen hardware investeringen meer te doen en u heeft geen kosten meer voor back-ups en eventuele downtime.
Ontdek hier de prijzen
ABC E BUSINESS en Business Central

Wij begeleiden en ontzorgen je tijden de migratie

ABC E BUSINESS begeleidt sinds 2002 haar klanten bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. Wij zijn gecertificeerd Microsoft Partner en willen hiermee onze klanten ondersteunen bij zowel de implementatie en het onderhoud van Dynamics 365 Business Central. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de branches: productie, handel en projecten en uren. Een hoge klanttevredenheid, prettige samenwerking en een actieve klantbenadering staan hoog in het vaandel bij ABC E BUSINESS. Dit wordt gerealiseerd door het nakomen van afspraken en een heldere en open communicatie, zowel intern als extern: ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’.

Lees over de ervaringen van onze klanten in ons referentie overzicht.

Meer referenties

Panhuijsen - Handel

Zo helpt ABC E BUSINESS je om jouw bedrijfsprocessen weer op orde te krijgen 

Infographic werkwijze