Nieuws & Blog

De toekomst van Microsoft Dynamics NAV.

De toekomst van Microsoft Dynamics NAV-1

Tijdens het wereldwijde Microsoft congres te Washington begin juli 2017, is ook de Roadmap voor Microsoft Dynamics voor de komende jaren gepresenteerd.

Microsoft Dynamics NAV 2017 en verder.

In de basis is ook voor de jaren ná 2017 alvast een dedicatie aan ‘ongoing development’ afgegeven. Gebruikers van Dynamics NAV kunnen dus blijven rekenen op Microsoft, daar waar het nieuwe functionaliteiten, updates en upgrades betreft.

Alle Dynamics producten zullen doorontwikkeld worden. Zowel Dynamics NAV (Europese markt), Dynamics GP (US markt) en Dynamics SL (Denemarken), als de Dynamics 365 producten (Enterprise en Business Edition – vanaf 1 januari 2018 in Nederland verkrijgbaar).

Microsoft Dynamics NAV is en blijft ‘future proof’

Nu we weten dat er door Microsoft volop zal worden doorontwikkeld op Dynamics NAV, is de volgende vraag natuurlijk: “Wát dan?”

De nieuwe versie van Dynamics NAV zal eind 2017 in Nederland verkrijgbaar zijn en wordt nu nog ontwikkeld onder de naam Dynamics NAV ‘Tenerife’. De verwachting is dat die nieuwe versie Dynamics NAV 2018 zal gaan heten bij lancering voor de Nederlandse markt.

De drie basisbeginselen voor Dynamics NAV 2018 ‘Tenerife’ zijn:
  • Twee werelden samen brengen
  • De kernapplicatie verbeteren
  • Nieuwe mogelijkheden creëren

Dynamics NAV 2018 ‘Tenerife’ zal beschikbaar zijn als Cloud applicatie, maar ook bestaat de mogelijkheid tot installatie in eigen client-server omgeving.

Daarnaast wordt er nog meer aandacht besteed aan geïntegreerde Power BI en grafische visualisaties van uw gegevens in de pagina’s en en in het Rolcentrum.

Overstappen van Dynamics NAV naar Business Central hoeft niet moeilijk te zijn (gelukkig maar!).

Je gebruikt nu Dynamics NAV (Navision) en je wilt graag de nieuwste versie van Microsoft's ERP software gebruiken. Dat snappen we. Maar één ding wil je zeker niet bij zo'n overstap: problemen. De overstap moet zo soepel mogelijk zijn. En juist dáár hebben we als ABC E BUSINESS de afgelopen jaren flink in geïnvesteerd. Zodat jouw bedrijf zonder hoofdpijn de overstap naar de toekomst kan maken!

ABC-Facts-Horizontaal-2

Op deze manier kunnen wij met trots zeggen dat wij 90+ bedrijven hebben geholpen met de transitie, dat met minder maatwerk en vaste pakketten zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Daarbij zijn wij voordeliger dan velen andere partners en durven wij de garantie te geven dat we 100% van jouw historische data weten te behouden.

Dat je naar Business Central wilt overstappen vinden we logisch. Met Business Central in de Cloud ben je namelijk altijd verzekerd van de laatste updates. Zonder dat je extra moet investeren in een migratie-project. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om het oude Dynamics NAV te vervangen door het nieuwe Business Central.

We migreren al je data voor € 1.250,-.

Echt waar? Jazeker. We hebben flink geïnvesteerd om het overzetten van de data zo geautomatiseerd mogelijk te doen. Dus wij migreren je standaard Dynamics NAV data naar Business Central voor een eenmalig vast bedrag van € 1.250,-. Dan zie je hoe je data er uit ziet in Business Central Cloud en kun je in deze testomgeving zelf ervaren hoe je bedrijf vorm krijgt in het nieuwe Business Central!

On-Prem-to-Cloud

 

Behoefte om te praten hierover met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen met het bereiken van meer!

Bron: Totovic

Neem contact met ons op