Nieuws & Blog

Een succesvolle implementatie in 5 stappen. (infographic)

De zoektocht naar een nieuwe softwareoplossing kan een uitdaging zijn. Met de vele mogelijkheden en het uitgebreide aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bij ABC E BUSINESS willen we het dan ook niet moeilijker maken dan het is. Bij ons kun je een heldere en transparante aanpak verwachten met een duidelijk aanbod waar je nooit (te veel) betaald voor wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Wij berekenen de prijs van jouw nieuwe ERP-systeem aan de hand van 5 stappen.

Infographic Prijzenpagina

Stap 1: Implementatie. 

We implementeren standaard het GO! QuickStart pakket. Dit vormt de basis van de software. Vervolgens kan je dit pakket uitbouwen met onze GO! Packs, afhankelijk van de branche waarin je opereert en de extra functionaliteiten die je wenst. 

Stap 2: Licentie. 

Om gebruik te maken van het systeem heb je een licentie nodig. De keuze bestaat uit drie verschillende licenties, elk met bijhorende functionaliteiten en kostenplaatjes: Full User; Full User+ en Teammember. De verschillen in mogelijkheden worden in detail uitgelegd op deze pagina

Stap 3: Customer Care. 

Customer Care zorgt voor een vlotte afhandeling van eventuele problemen of vraagstukken. Daarnaast heb je gratis toegang tot onze ABC Academy. Met Premium Customer Care kun je rekenen op extra voordeel zoals korting op consultancy-uren.

Stap 4: Projectbegeleiding. 

Er komt veel kijken bij een implementatie en het is belangrijk dat dit gestructureerd verloopt om niet in de problemen te raken (tijdsnood bijvoorbeeld). Wij bieden diverse mogelijkheden aan om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Meer informatie over de verschillende vind je hier.

Stap 5: Extra's.

Tot slot bieden we nog enkele extra's aan om jou ook na livegang te blijven ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden welke ook op onze site worden uitgelicht, van Growth Support tot het ontwikkelen van maatwerk. Bij ABC E BUSINESS ben je altijd aan het juiste adres.

Wij helpen je graag!

Hopelijk is het nu duidelijk wat de mogelijkheden zijn in ons uitgebreide aanbod. Benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe we het beste uit onze samenwerking halen? Check de Road to Success of neem contact met ons op!

 Road to Success  Contact