Nieuws & Blog

Klantcase: CST Tires.


Cheng Shin Holland B.V. is de Nederlandse tak van CST Tires, een bekende speler in de bandenbranche. Zij produceren en leveren onder meer banden aan groothandels en fabrieken. Als innoverende en vooruitstrevende organisatie die graag voorop loopt in de markt kozen zij ervoor om over te stappen op Dynamics 365 Business Central.

"We werken al jaren naar grote tevredenheid samen met ABC E BUSINESS, niet alleen omdat zij een Microsoft-partner zijn, maar ook omdat zij écht met ons meedenken en oplossingsgericht zijn."
- Jack Duis, Managing Director - Cheng Shin Holland B.V.

We spraken Jack Duis, Managing Director van Cheng Shin Holland, over de overgang van Microsoft Navision naar Dynamics 365 Business Central en wat daarbij zoal komt kijken. Want hoe begeleid je een dergelijke operatie nou in goede banen en zorg je ervoor dat je groeiruimte kunt faciliteren voor je bedrijf en je werknemers? Lees onze klantcase en raak geïnspireerd!

Wij helpen onze klanten meer te bereiken!

ABC E BUSINESS heeft ze hierbij uiteraard ondersteund en geholpen met de implementatie van de ERP software. Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd? Neem contact met ons op en onze sales advisors leggen het je graag uit!

Check de klantcase   Neem contact op