Nieuws & Blog

Premier Rutte bezoekt Microlab, het thuis van ABC E BUSINESS.

Mark Rutte en Emile

Laatst herzien op: 20 april 2023

Premier Rutte en burgemeester Jorritsma van Eindhoven hebben op 3 oktober 2018 het Microlab bezocht, waar het kantoor van ABC E BUSINESS is gehuisvest. Het Microlab gebouw is onderdeel van Strijp-S, het hart van de innovatieve en creatieve sector van Eindhoven.

Waarom is het belangrijk dat Premier Rutte deze locatie bezoekt?

ABC E BUSINESS heeft bewust gekozen om zich hier te vestigen. Het Microlab en Strijp-S zijn het innovatieve en creatieve bruisende centrum van de Brainport regio. Het is een omgeving die bijdraagt aan de vitaliteit van de mensen bij ABC E BUSINESS en een plek waar talentontwikkeling optimaal tot zijn recht komt. Het Microlab faciliteert met Open Work Spaces, Meet Ups en informele activiteiten waardoor bedrijven en mensen verbonden worden. Het bezoek van minister-president Rutte bevestigt de kwaliteit en vooruitstrevendheid van deze werkomgeving.

Burgemeester Jorritsma legde het in de aanloop naar het bezoek haarfijn uit: “We laten premier Rutte in Eindhoven de maakindustrie van de toekomst zien. We tonen hem dat Strijp-S maatschappelijke vraagstukken oplost, waarbij de Nederlandse economie ook nog eens doorslaggevend wordt ondersteund.”

Na zijn bezoek aan het Microlab, bezocht de premier onderwijsinstelling Sint Lucas, Enversed, Van Berlo en Additive Industries.

Wist je dat wij in 2021 onze kantoren een grote make-over hebben gegeven? Lees meer over de Grand Opening van onze nieuwe kantoren in het Microlab! 

Kom langs voor een kop koffie!

Wil je graag eens kennismaken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of zou je wel in zo'n tof kantoor willen werken? Neem contact met ons op!

Neem contact op  Werken Bij ABC