ABC-Magento-01

Magento – End of Life – Wat betekent dat voor u?

Magento heeft de End of Life van Magento 1 aangekondigd. Dit wil zeggen dat de Magento 1 webshop vanaf midden 2020 geen security updates meer krijgt. Magento 1 webshops lopen daarna risico. Het is dus belangrijk dat u voor die tijd uw webshop updatet naar Magento 2.

U heeft daarvoor de mogelijkheid om uw support voor de Magento 1 Community en Enterprise edities met 3 jaar te verlengen. Op die manier krijgt uw Magento 1 webshop nog de benodigde security updates en heeft u 3 jaar de tijd om over te stappen naar Magento 2.

Wat ook goed is om te weten voor Dynamics gebruikers: de Magento webshop is volledig te integreren in Dynamics 365. Hierdoor hoeft u minder gegevens in uw webshop in te voeren, want de artikelgegevens worden direct uit uw Dynamics 365 gehaald. Andersom komen webshop orders automatisch in uw ERP-software tevoorschijn.

ABC E BUSINESS helpt u graag met de overstap om uw geüpdatete webshop te integreren in Dynamics 365. Ga naar de app store en maak het uzelf zo eenvoudig mogelijk: https://www.abcebusiness.nl/store/product/magento-integratie-b2c/