Nieuws & Blog

Magento 1: End of Life. Wat betekent dat voor jou?

Magento-end-of-life-aangekondigd-1000X667PX

Laatst herzien op: 20 april 2023

Magento heeft de End of Life van Magento 1 aangekondigd. Dit wil zeggen dat de Magento 1 webshop vanaf midden 2020 geen security updates meer krijgt. Magento 1 webshops lopen daarna risico. Het is dus belangrijk dat jij voor die tijd jouw webshop update naar Magento 2.

Je hebt daarvoor de mogelijkheid om je support voor de Magento 1 Community en Enterprise edities met 3 jaar te verlengen. Op die manier krijgt jouw Magento 1 webshop nog de benodigde security updates en heb je 3 jaar de tijd om over te stappen naar Magento 2.

Wat ook goed is om te weten voor Dynamics gebruikers: de Magento webshop is volledig te integreren in Dynamics 365. Hierdoor hoef je minder gegevens in jouw webshop in te voeren, want de artikelgegevens worden direct uit je Dynamics 365 gehaald. Andersom komen webshop orders automatisch in jouw ERP-software tevoorschijn.

Inmiddels is Magento 2.4.7 bèta (13 oktober 2023) beschikbaar. Meer weten over deze nieuwste update? Lees hier meer over de release en bijbehorende functionaliteiten. 

Maak het jezelf makkelijker en integreer Business Central met Magento. 

ABC E BUSINESS helpt je graag met de overstap om jouw geüpdatete webshop te integreren in Dynamics 365. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Meer over eCommerce en Business Central

Abonneer en mis niks