Nieuws & Blog

Magento – End of Life – Wat betekent dat voor jou?

Magento-end-of-life-aangekondigd-1000X667PX

Magento heeft de End of Life van Magento 1 aangekondigd. Dit wil zeggen dat de Magento 1 webshop vanaf midden 2020 geen security updates meer krijgt. Magento 1 webshops lopen daarna risico. Het is dus belangrijk dat jij voor die tijd jouw webshop update naar Magento 2.

Jij hebt daarvoor de mogelijkheid om uw support voor de Magento 1 Community en Enterprise edities met 3 jaar te verlengen. Op die manier krijgt jouw Magento 1 webshop nog de benodigde security updates en heb je 3 jaar de tijd om over te stappen naar Magento 2.

Wat ook goed is om te weten voor Dynamics gebruikers: de Magento webshop is volledig te integreren in Dynamics 365. Hierdoor hoef je minder gegevens in jouw webshop in te voeren, want de artikelgegevens worden direct uit uw Dynamics 365 gehaald. Andersom komen webshop orders automatisch in jouw ERP-software tevoorschijn.

Maak met ABC E BUSINESS de integratie of overstap .en maak het jezelf eenvoudig

ABC E BUSINESS helpt je graag met de overstap om jouw geüpdatete webshop te integreren in Dynamics 365. Ga naar de app store en maak het jezelf zo eenvoudig mogelijk:

Check onze App Store