ERP software voor
Duurzaamheid.

Ontdek hoe ERP jouw bedrijf naar duurzaam succes leidt.

We streven ernaar om organisaties te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfsprocessen door middel van ons geavanceerde ERP-pakket: Microsoft Dynamics 365 Business Central. We begrijpen dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook cruciaal is voor het behalen van concurrentievoordeel, het stimuleren van groei en het voldoen aan de steeds strenger wordende regelgeving.

Met onze slimme ERP-software helpen we jouw bedrijf om duurzaamheid te integreren in alle aspecten van je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het optimaliseren van je supply chain, het verminderen van je ecologische voetafdruk, het bevorderen van energie-efficiëntie, het implementeren van circulaire bedrijfsmodellen of het rapporteren over duurzaamheidsprestaties, wij hebben de tools en expertise om jouw ambities waar te maken en je bedrijf te laten doorgroeien naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een duurzamere toekomst.

Business Central gratis proberen?
Shape_Duurzaamheid

Geniet van de vele voordelen die Business Central gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Duurzaamheid en ERP: een efficiënte samensmelting.

ERP biedt een gestructureerde aanpak om bedrijfsprocessen te optimaliseren met minimale inzet van middelen en maximale winst als einddoel. Het essentiële principe is het vermijden van verspilling en het voorkomen van bottlenecks, terwijl tegelijkertijd elk proces op het juiste moment wordt uitgerust met de juiste hoeveelheid middelen.

Minimale verspilling.

Met ERP kun je je bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren, waardoor verspilling en overproductie wordt verminderd en middelen beter worden benut.

Milieubewuste toepassingen.

ERP-software helpt bij het slim opslaan van producten, minimaliseert verspilling en voorkomt overproductie, wat direct bijdraagt aan een groenere aanpak.

Papierloze digitalisatie.

Het gebruik van digitale systemen vermindert papierafval, bespaart print- en archiveringskosten, en bevordert een milieuvriendelijkere werkomgeving.

Efficiënte logistiek.

Door slimme logistieke planning worden onnodige transporten vermeden, wat niet alleen middelen bespaart maar ook de CO2-uitstoot vermindert.

Voorkeur voor leverancier.

Een ERP-systeem heeft de mogelijkheid om voorrang te geven aan leveranciers met betere milieuprestaties en kan prioriteit geven aan de leverancier met de beste CO2-waarden.

Energiezuinig.

Het automatiseren van processen zorgt ervoor dat taken efficiënter worden gedaan en er daardoor minder energie voor nodig is. Je bent dus groener bezig.

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 
Download de Checklist  Plan een telefonische afspraak
WHITEPAPER-VERDUURZAMING-VOOR-BEDRIJVEN-Horizontaal

Verduurzaming voor bedrijven: stappen naar een groenere toekomst.

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staan bedrijven voor de uitdaging om bedrijfspraktijken te heroverwegen en nieuwe wegen in te slaan richting een groenere toekomst. Dit whitepaper dient als een kompas voor bedrijven die willen begrijpen hoe ze duurzaamheid kunnen integreren in hun kernactiviteiten.
 

Download het whitepaper

Wat wij verder doen aan het creëren van een betere toekomst.

Bij de inzet voor een betere toekomst hoef je je niet te beperken tot alleen het gebruik van ERP-software. Wij als ABC streven naar duurzaamheid op meerdere fronten. We zijn vastbesloten om een positieve invloed uit te oefenen op onze omgeving en actief bij te dragen aan een duurzamere wereld. We zetten ons daarom op diverse terreinen in voor de samenleving. 

Wij geloven erin dat elk bedrijf de kracht heeft om een verschil te maken! Sluit je bij ons aan om een positieve impact te creëren en samen te bouwen aan een duurzamere toekomst.

Vrijwilligerswerk
Goed doel
Elektrificatie

Vrijwilligerswerk.

Bij ABC E BUSINESS geloven we in het belang van geven en verbinden. Daarom sluiten we twee keer per jaar ons kantoor, stappen achter ons bureau vandaan en zetten ons in voor diverse maatschappelijke initiatieven.

Van meewerken aan het brein- en blotevoetenpad bij GGzE tot straatafval opruimen met Stichting GO Clean Veldhoven, en van tuinieren bij ’t Wasven tot kersttukjes maken of pompoenen uitsnijden voor Halloween met dementerende ouderen. We hebben al meerdere keren onze tijd en toewijding geschonken aan verschillende goede doelen in en rondom Eindhoven. Zo creëren we samen een betere toekomst voor onze stad en bouwen we ook aan een hechtere en bloeiende gemeenschap.

Goed doel.

We voelen als bedrijf een sterke verantwoordelijkheid om ons in te zetten voor diverse goede doelen en initiatieven die onze steun nodig hebben. We doneren regelmatig aan diverse goede doelen, waardoor we blijvend een verschil maken voor de maatschappij.

Zo hebben we in 2023 deelgenomen aan Beuken voor Bomen, een initiatief waarbij we deelnamen aan een sponsorbootcamp om geld in te zamelen voor het behoud van onze kostbare bossen en het vergroenen van onze leefomgeving. Het opgehaalde geld werd gebruikt voor het planten van bomen en het ondersteunen van natuurbeschermingsprojecten. 

Elektrificatie van het wagenpark.

Met ons elektrische wagenpark verminderen we niet alleen onze directe CO2-uitstoot, maar dragen we ook bij aan het verminderen van luchtvervuiling en het bevorderen van duurzame mobiliteit. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van elektrische voertuigen, verminderen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we voor een schonere en gezondere omgeving voor iedereen.

Innovatief
Duurzaam
Toekomstgericht

Microsoft Cloud for Sustainability.

Microsoft Cloud for Sustainability is een initiatief van Microsoft dat bedrijven helpt hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken door middel van technologie en gegevens. Het platform maakt deel uit van Microsoft Cloud, speciaal ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het beheren, analyseren en verbeteren van hun milieuprestaties.

Benieuwd naar meer?

Microsoft-Logo-PNG-Transparent

Verder verdiepen in duurzaamheid? Check onze blogs!

5 trends voor duurzaamheid in 2024.

5 trends voor duurzaamheid in 2024.

Apr 5, 2024 12:25:32 PM 7 min read
De bouwstenen en drijfveren achter de verduurzamingstrend in 2023.

De bouwstenen en drijfveren achter de verduurzamingstrend in 2023.

Mar 29, 2022 3:37:00 PM 3 min read
Duurzaamheid in 2023: 7 voordelen en 7 uitdagingen.

Duurzaamheid in 2023: 7 voordelen en 7 uitdagingen.

Mar 29, 2022 10:56:00 AM 3 min read
Sneller CO2-neutraal met Microsoft Cloud for Sustainability: ja of nee?

Sneller CO2-neutraal met Microsoft Cloud for Sustainability: ja of nee?

Dec 28, 2021 3:38:00 PM 3 min read
Wat doet Microsoft in de strijd tegen de klimaatcrisis?

Wat doet Microsoft in de strijd tegen de klimaatcrisis?

Dec 28, 2021 1:06:00 PM 6 min read
Vol positieve energie werken aan een duurzame toekomst!

Vol positieve energie werken aan een duurzame toekomst!

Jan 4, 2021 1:06:00 PM 4 min read

Ontdek de diverse apps die je kunt integreren met Business Central.

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam