Microsoft Power Platform.

Versnel je digitale transformatie met het Power Platform.

Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiΓ«nte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Door het gebruik van deze applicaties kun je snel en gemakkelijk oplossingen op maat ontwikkelen en je digitale transformatie versnellen.

Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het Power Platform en hoe het jouw organisatie kan helpen om meer te bereiken met minder code. Meer weten? Neem dan contact op!

Shape_WSM_01
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Bouw zelf apps en dashboards om de
juiste data te verzamelen en analyseren
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

De onderdelen van het Power Platform.

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

β†’ Ontdek meer over Power BI.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

β†’ Ontdek meer over Power Apps.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

β†’ Ontdek meer over Power Automate.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

β†’ Ontdek meer over Power Pages.

PowerVirtualAgents_scalable-01

Power Virtual Agents

Iedereen kent het tegenwoordig wel: via een website kom je in contact met een chatbot die je vooruithelpt met je vragen. Veel antwoorden kunnen gemakkelijk worden gegeven door een getrainde AI-gestuurde chatbot.

Meer informatie? Neem contact op!

Power Platform demo's.

In onze reeks video's laat technisch consultant Wesley alle vijf onderdelen van het Power Platform aan bod komen: Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power Pages. Wil je meer de diepte in over een specifiek onderdeel van het Power Platform? Neem dan contact met ons op.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden op het gebied van het Power Platform? Dat is mooi! Onze Power Platform expert Wesley komt graag met je in contact om je verder te helpen. 

Voordat we over gaan op een kostenplaatje, bieden we gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en behoeftes bespreken. Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6
Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!