Microsoft Power Platform.

Versnel je digitale transformatie met het Power Platform.

Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiënte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Ons GO! Power Up aanbod bestaat uit drie van de vijf verschillende Power Platform applicaties: Power Apps, Power BI en Power Automate. Door het gebruik van deze applicaties kun je snel en gemakkelijk oplossingen op maat ontwikkelen en je digitale transformatie versnellen.

Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het Power Platform, ons aanbod en hoe het jouw organisatie kan helpen om meer te bereiken met minder code. Meer weten? Neem dan contact op!

Shape_WSM_PowerPlatform
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Bouw zelf apps en dashboards om de
juiste data te verzamelen en analyseren
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

De onderdelen van het Power Platform.

Het Power Platform bestaat uit vijf producten. Wij bieden er drie aan in ons ABC GO! Power Up Pack: Power Bi, Power Apps en Power Automate. 

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

→ Ontdek meer over Power BI.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

→ Ontdek meer over Power Apps.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

→ Ontdek meer over Power Automate.

PowerVirtualAgents_scalable-01

Power Virtual Agents

Iedereen kent het tegenwoordig wel: via een website kom je in contact met een chatbot die je vooruithelpt met je vragen. Veel antwoorden kunnen gemakkelijk worden gegeven door een getrainde AI-gestuurde chatbot.

Power Virtual Agents zit momenteel niet in het GO! Power Up aanbod. Neem contact op voor vragen.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

Power Pages zit momenteel niet in het GO! Power Up aanbod. Neem contact op voor vragen.

De kracht van: Power BI.

Power BI biedt een eenvoudige manier om inzicht te krijgen in groeiende databases. Creëer aantrekkelijke dashboards en rapporten om de KPI's van je bedrijf te monitoren en betere bedrijfsbeslissingen te nemen. Bekijk voorraden, volg de financiële voortgang en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt.

  • Maak verbinding met alle denkbare gegevensbronnen, zoals Business Central, CRM, Azure, Excel en meer.
  • Maak je dashboard interactief en automatiseer je werkstromen door Power BI te combineren met andere producten uit het Power Platform.
  • Deel je dashboards en rapporten eenvoudig met collega's, zodat ook zij inzicht krijgen in de gegevens die voor hen belangrijk zijn.
Met Power BI wordt datagedreven besluitvorming binnen je organisatie nog eenvoudiger.
PowerBI_scalable-01
PowerApps_scalable-01

De kracht van: Power Apps.

Met Power Apps bouw je snel en gemakkelijk applicaties voor alle soorten apparaten. Denk aan een app waarmee buitendienstmedewerkers werkzaamheden rechtstreeks naar Business Central kunnen sturen, een app om snel artikelen aan te maken, voorraad te tellen of papieren formulieren te vervangen die anders moeilijk te lezen zijn.

  • Ga aan de slag met het bouwen van een app zonder ingewikkelde code. Deel de app vervolgens met collega's en neem deze direct in gebruik.
  • Bestaande apps kunnen gemakkelijk worden aangepast, zodat je app met je kan meegroeien.
  • Heb zelf de controle over het vereenvoudigen van werkprocessen voor jou en je collega's, zonder dat er een ontwikkelaar aan te pas hoeft te komen. Dit maakt het gemakkelijker om snel de juiste app te creëren en de productiviteit te verhogen.

De kracht van: Power Automate.

Met Power Automate automatiseer je gemakkelijk je bedrijfsprocessen en breid je Business Central uit om goedkeuringsstromen te stroomlijnen en andere systemen aan te sturen. Power Automate kan ook worden gebruikt om gegevens te synchroniseren, bijvoorbeeld tussen CRM en Business Central, of andere producten zoals third-party producten.

  • Automatiseer snel en gemakkelijk de werkzaamheden van jou en je collega's. Met eenvoudige drag-and-drop componenten kun je binnen enkele minuten een proces automatiseren.
  • Maak gebruik van de ingebouwde AI van de Process Advisor om te ontdekken welke processen geautomatiseerd kunnen worden en hoe je dit het beste kunt doen.
  • Verbind Power Automate met honderden bronnen, waaronder Business Central, Word en Excel. Hierdoor wordt het gemakkelijker om processen te automatiseren en workflows te stroomlijnen.
Met Power Automate automatiseer je bedrijfsprocessen en verhoog je de efficiëntie van jouw organisatie.
PowerAutomate_scalable-01

Snel aan de slag met GO! Power Up.

Bij ABC E BUSINESS maken we gebruik van het Power Platform op verschillende gebieden om jou te helpen je werkzaamheden gemakkelijker en leuker te maken. We hebben het GO! Power Up Pack zo voor je samengesteld dat het een quickstart biedt om aan de slag te gaan met het Power Platform. Met dit pakket kun je onder andere meer overzicht creëren met Power BI en je kunt Business Central uitbreiden met Power Apps. Wat zit er verder in het GO! Power Up Pack?

Ik wil meer informatie

GO! Power Up-applicaties (zie hieronder)

Support op je Power Platform vragen*

Power Apps-licentie per gebruiker

Gratis Power Platform-trainingen*

Power BI Pro-licentie per gebruiker

Support op je Power Platform vragen*

Power Automate-licentie per gebruiker

* Afhankelijk van het afgenomen GO! Power Up Pack.

Onze GO! Power Up applicaties, voor jou beschikbaar.

Inventory Dashboard

Met ons Inventory Dashboard krijg je inzicht in je voorraad in Business Central. Het dashboard houdt rekening met zowel uitgaande als inkomende voorraad, zodat je altijd voorbereid bent op vragen over je voorraad en kan zorgen voor een probleemloze doorstroming van de voorraadcyclus.

Business Central Tiles App

Met deze app pas je Business Central aan naar jouw wensen door de tegels op de landingspagina aan te passen aan wat jij als gebruiker wilt zien. Hiermee kun je KPI's communiceren met je collega's en hen gedurende de werkdag op de hoogte houden van hun prestaties en doelstellingen.

Business Central Headline App

Pas Business Central aan naar je eigen wensen door de welkomstboodschap voor gebruikers aan te passen. Met deze aanpassing kun je een positieve boodschap overbrengen of doelstellingen communiceren die in bepaalde periodes moeten worden behaald.

Orderbook Dashboard

Met ons Order Book Dashboard krijg je inzicht in alle verkoop- en inkoopdocumenten. Hiermee ben je voorbereid op vragen over deze documenten en krijg je inzicht in de mate waarin bepaalde KPI's worden behaald.

Volg Power Platform trainingen op onze ABC Academy.

Uiteraard bieden wij trainingen aan om jou het een en ander bij te leren over het Power Platform. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens aan de tand voelen bij ons in de ABC Academy? Meld je dan aan voor één of beide trainingen. 

App in a Day

Bouw een Power Apps Canvas App voor medewerkers, gebruik Dataverse om gegevens in op te slaan. Bouw een Power Apps Model-driven app om te voorzien in een inkoopproces en handel met Power Automate goedkeuringsstromen af.

→ Meer over deze training.

Dashboard in a Day

Leer Power BI kennen en begrijp beter hoe je verbinding kunt maken met data en data uit verschillende bronnen kunt importeren en transformeren. Leer bedrijfsregels en KPI's definiëren. Stel mooie rapporten samen en deel je rapporten online met je team en collega's.

→ Meer over deze training.

Prijzen.

GO! Power Up. 

€49,- per gebruiker / per maand.

Inclusief:

Business Central Headline App
Business Central Tiles App
Inventory Dashboard
Order Book Dashboard
Power Apps-licentie
Power BI Pro-licentie
Power Automate-licentie
Maandelijks opzegbaar

 

GO! Power Up Pro.

€59,- per gebruiker / per maand.

Inclusief:

Business Central Headline App
Business Central Tiles App
Inventory Dashboard
Order Book Dashboard
Power Apps-licentie
Power BI Pro-licentie
Power Automate-licentie
Maandelijks opzegbaar

Extra:
Power Platform support
Power Platform Growth gesprekken

Custom.

Heb je een specifieke vraag of ben je naar iets opzoek dat perfect aansluit op jouw wensen? We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen.

Zoals:

Volledige product(en) ontwikkelen en aanpassen naar jouw wens(en) en eis(en).

Extra handjes bij een lopend of nieuw project om sneller naar die eindstreep te komen.

Jou en je collega’s opleiden om zelf aan de slag te gaan met het Power Platform.

Een Power Platformproject begeleiden om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling goed loopt en afgerond wordt.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden op het gebied van het Power Platform? Dat is mooi! Onze Power Platform expert Wesley komt graag met je in contact om je verder te helpen. 

Wij bieden gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en je wensen en behoeftes kunnen bespreken. Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6

Power Platform demo's.

In onze reeks video's laat technisch consultant Wesley alle vijf onderdelen van het Power Platform aan bod komen: Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power Pages. Wil je meer de diepte in over een specifiek onderdeel van het Power Platform? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!