Haal meer uit je bedrijfsdata met Microsoft's

Power Platform.

Ga zelf aan de slag met automatisering.

Met het Microsoft Power Platform haal je een applicatieplatform binnen waarmee snel en relatief eenvoudig bedrijfsapplicaties gemaakt worden, procesautomatisering tot stand wordt gebracht en waarmee overzichtelijke rapportages gemaakt worden.

Neem contact op
Shape_WSM_PowerPlatform

De nieuwste gamechangers voor jouw onderneming.

Ga ook zelf aan de slag met de
handige automation Power Tools
Haal het onderste uit de kan door jullie
eigen data te analyseren
Ook bij ABC Academy zijn er nieuwe trainingen
gebaseerd op het Power platform!

De onderdelen van het Power Platform.

PowerBI_scalable-01

Power BI.

Met de almaar meer wordende gegevens wereldwijd is het noodzakelijk om hier inzage in te krijgen op een manier waarop je als bedrijf hier beter van wordt. Hier is Business Intelligence, kortweg BI, een proces om gegevens om te zetten naar bruikbare informatie.

PowerApps_scalable-01

Power Apps.

Maak gemakkelijke bedrijfsapplicaties om het ERP, het CRM of andere organisatie brede programma's aan te sturen zodat medewerkers effectiever en gebruiksvriendelijker kunnen werken.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate.

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

PowerVirtualAgents_scalable-01

Power Virtual Agents.

Iedereen kent het tegenwoordig wel: via een website kom je vaak in contact met een chatbot die je vooruithelpt met je vragen. Veel antwoorden kunnen gemakkelijk worden gegeven door een getrainde AI-gestuurde chatbot.

PowerPages_scalable-01

Power Pages.

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

 

 

Door ons ontwikkelde Power Platform producten:

Business Central
Tiles App
Business Central
Headline App
Inventory
Dashboard
Business Central
Tiles App

Business Central Tiles App.

Zet Business Central naar je eigen hand door de tegels op de landingspagina aan te passen naar wat jij wil zien als gebruiker. Communiceer KPI's met je collega's om iedereen gedurende de werkdag op de hoogte te houden van hun prestaties en doelstellingen. Met deze app kun je de tegels op de landingspagina in Business Central aanpassen, deze tegels kunnen dan een overzicht geven van een aantal records dat valt in de opgegeven filter.

Business Central Headline App.

Zet Business Central naar je eigen hand door de welkomstboodschap voor gebruikers aan te passen, breng een positieve boodschap over of communiceer hiermee doelstellingen die voor bepaalde periodes behaald moeten worden.

Inventory Dashboard.

Krijg inzage in je voorraad in Business Central met ons Inventory Dashboard. In ons Inventory Dashboard wordt rekening gehouden met uitgaande en inkomende voorraad, wees voorbereid op vragen omtrent voorraden en zorg dat de cycli omtrent voorraad probleemloos doorgaat.

Order Book Dashboard.

Krijg inzage in alle verkoop- en inkoopdocumenten met ons Order Book Dashboard. Wees voorbereid op allerlei vragen omtrent verkoop- en in koopdocumenten en krijg inzichtelijk of bepaalde KPI's worden behaald.

Nieuwe trainingen volgen aan de ABC Academy?

Uiteraard bieden wij ook trainingen aan omtrent het nieuwe Power Platform van Microsoft. Ben jij benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens aan de tand voelen bij ons in de ABC Academy? Meld je dan aan voor één of beide trainingen over het Power Platform.

ABC-ACADEMY2023-AANBOD-Horizontaal

Al onze trainingen op een rijtje.

Download de brochure voor een handig overzicht van al onze trainingen in de ABC Academy en allerlei bijhorende relevante informatie! 

Download de brochure
Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!

Shape_NGI