ERP software voor de
Financiële dienstverlening.

Beheer je bedrijf met precisie dankzij Business Central.

In de dynamische wereld van de financiële dienstverlening is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is specifiek ontwikkeld om aan de uitdagende behoeften van de financiële dienstverlening te voldoen. Of je nu een bank, verzekeraar, investeringsmaatschappij of een ander type financiële dienstverlener bent, Business Central biedt de juiste tools om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit omvat facturering, betalingen aan leveranciers, cashmanagement, personeelszaken, kostenbeheer, rapportage, projectbeheer en meer. 

Kies voor een voorsprong en ontdek zelf de toegevoegde waarde van deze krachtige ERP-software!

Business Central gratis proberen?
Financiële dienstverlening

De vele voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

De krachtige functies van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor de financiële dienstverlening.

Beheer je bedrijf moeiteloos met Business Central. Ontdek hoe deze krachtige financiële dienstverlening ERP software is afgestemd op de behoeften van jouw sector. Microsoft Dynamics 365 Business Central is het antwoord!

Ik wil meer informatie

Nauwkeurig financieel beheer.

Automatiseer en optimaliseer verschillende boekhoudtaken, zoals facturering, betalingen en financiële rapportage. Een geavanceerd ERP-systeem biedt real-time inzichten en nauwkeurigheid, waardoor je de financiële positie van je organisatie kunt waarborgen.

Compliance en regelgeving.

Geïntegreerde en betrouwbare tools helpen je om de naleving van financiële regelgeving en controle efficiënt te beheren. Hierdoor kan je voldoen aan de specifieke sectorregelgeving en een solide controlemechanisme creëren om naleving te waarborgen.

Optimaal cashbeheer.

Dankzij real-time inzicht en geautomatiseerde betalingsverwerking geniet je van gestroomlijnd cashmanagement. Beheer je financiële transacties efficiënt en neem weloverwogen beslissingen voor een betere financiële controle.

Efficiënt projectbeheer.

Je kunt projecten plannen, volgen en de winstgevendheid analyseren. Met real-time inzicht in de voortgang en kosten kun je projecten op schema houden en strategische beslissingen nemen. Effectief samenwerken zorgt voor een soepele uitvoering en tevreden klanten.

Deze klanten werken al met Business Central.

FAQ.

Hoe gebruiken financiële dienstverleners ERP?

De financiële dienstverlening maakt op verschillende manieren gebruik van ERP om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Door het integreren van diverse functies, zoals boekhouding, personeelszaken en relatiebeheer, bieden ERP-systemen waardevolle ondersteuning aan organisaties in deze sector. Ze spelen een cruciale rol bij het stroomlijnen van activiteiten, het verbeteren van de efficiëntie en het faciliteren van weloverwogen besluitvorming.

Waarom zou mijn bedrijf in de financiële dienstverlening een ERP-systeem moeten gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een ERP-systeem te gebruiken:
 • Verbeterde efficiëntie: Een ERP-systeem automatiseert processen, vermindert fouten en bespaart tijd.
 • Betere besluitvorming: Real-time inzicht in financiële prestaties en klantgedrag leidt tot weloverwogen beslissingen.
 • Verbeterde klantenservice: Een gecentraliseerd systeem voor klantrelatiebeheer zorgt voor een persoonlijkere en efficiëntere service.
 • Betere controle en compliance: Processen kunnen beter worden beheerd, wat leidt tot verbeterde naleving van regelgeving en interne controles.
 • Schaalbaarheid en groeimogelijkheden: Een ERP-systeem kan meegroeien met de organisatie en aanpassingen ondersteunen.

Welke functionaliteiten biedt een ERP-systeem specifiek voor financiële dienstverleners?

Een ERP-systeem biedt specifieke functionaliteiten voor financiële dienstverleners, waaronder:

 • Geïntegreerde boekhouding voor efficiënt beheer van financiële transacties.
 • Financiële planning en forecasting voor nauwkeurige budgettering en strategische besluitvorming.
 • Klantrelatiebeheer voor het centraliseren en verbeteren van klantinteracties.
 • Krachtige rapportage- en analysemogelijkheden voor betere inzichten en monitoring van financiële prestaties.
 • Mogelijkheid om meerdere (oneindig) administraties te beheren, waardoor je gemakkelijk verschillende entiteiten kunt ondersteunen en beheren.
 • Ondersteuning voor wereldwijde operaties met de mogelijkheid om meerdere (oneindig) lokalisaties of landen te beheren. Dit stelt financiële dienstverleners in staat om hun activiteiten uit te breiden en te beheren op verschillende locaties over de hele wereld.

De ERP-modules die gebruikt worden zijn onder andere: boekhouding, naleving van regelgeving en belastingen, cashmanagement, facturering, kosten- en budgetcontrole, omzetverantwoording, betalingen, vaste activa en meer.

Kun je een ERP-systeem aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

Absoluut! Veel ERP-systemen bieden een flexibele aanpak en kunnen aangepast worden om te voldoen aan de specifieke behoeften van financiële dienstverleners. Dit omvat het aanpassen van modules en functies binnen het systeem, evenals integratie met andere systemen en externe gegevensbronnen. Het is wel belangrijk om samen te werken met een betrouwbare ERP-leverancier die ervaring heeft met financiële dienstverleners. Zij kunnen helpen bij het kiezen van het juiste systeem en het aanpassen ervan aan de specifieke vereisten van jouw organisatie. 
Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 

Download het whitepaper

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 
Download de Checklist  Plan een telefonische afspraak
''We zochten naar een oplossing die niet alleen een totaalpakket kon bieden voor onze project- en financiële administratie, maar ook goed geïntegreerd was met andere Microsoft software die we al gebruikten. Business Central was de ideale keuze voor ons, omdat het alle gewenste functionaliteiten al had geïntegreerd en het een stabiel en betrouwbaar product is van een grote partij als Microsoft.''
Rene_Bosman zw
René Bosman

Concerncontroller bij Brainport Development

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

Er is een breed scala aan apps met waardevolle functionaliteit en flexibiliteit voor gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ze stellen bedrijven in staat om hun ERP-systeem aan te passen en te optimaliseren op basis van specifieke behoeften in een specifieke branche.

Check alle handige apps in onze App Store.

AppPagina-Commissions-600X300PX

Commisions

Op eenvoudige en snelle manier commissies berekenen en direct verrekenen.

KVK-Check-01

KVK Check

Automatisch de KVK database doorzoeken vanuit Business Central

AppStore--Continia-ExpenseManagement-600X300PX

Expense Management

Eenvoudig en snel betaalde bonnen en kilometerregistratie doen binnen Business Central.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf in de financiële dienstverlening is er een passende financiële dienstverlening ERP software-oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!

Shape_Sam