ERP software voor de
Solar industrie.

Boost je groei en productiviteit met solar ERP software.

In een tijdperk waarin duurzame energie een steeds belangrijkere rol speelt, is het belangrijk om een innoverende speler te zijn. Een efficiënt en effectief bedrijfsbeheersysteem zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt de oplossing en is ontworpen om uitdagingen van de zonne-energiesector aan te pakken. Dankzij de combinatie van geavanceerde technologie en jarenlange ervaring in de sector, biedt Business Central een compleet geïntegreerde oplossing voor bedrijfsbeheer, waarmee je je bedrijf kunt uitbreiden en efficiënter kunt werken. Of het nou processen binnenshuis of van monteurs onderweg zijn, dit is de solar ERP software waar jouw snelgroeiende bedrijf op zit te wachten.

Kies ook voor efficiënter werken en wees een vooruitstrevende speler in de solar industrie. Ga aan de slag met Business Central en ervaar zelf de toegevoegde waarde!

Business Central gratis proberen?
Shape_Solar

De vele voordelen die Business Central jouw solar bedrijf gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

De kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central in de solar industrie.

De zonne-energie sector ondervindt diverse uitdagingen bij het efficiënt beheren van haar bedrijfsprocessen. Herkent jouw organisatie zich in onderstaande? Dan is de solar ERP software  Microsoft Dynamics 365 Business Central het antwoord!

Ik wil meer informatie

Versnelde groei beheren.

De vraag naar zonne-energie groeit snel en bedrijven moeten in staat zijn om snel te schalen om aan de vraag te kunnen voldoen. Business Central biedt de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid om te kunnen groeien en uitbreiden. 

Inzicht in bedrijfsgegevens.

Het hebben van real-time inzicht in je bedrijfsgegevens is belangrijk om effectieve beslissingen te nemen. Business Central biedt een centrale locatie waar je al je gegevens kan opslaan, beheren en analyseren.

Verbeteren van samenwerking.

In de zonne-energie sector moeten veel partijen samenwerken, van leveranciers tot installateurs. Business Central biedt een platform voor samenwerking en communicatie tussen afdelingen en externe partijen.

Efficiëntere bedrijfsprocessen.

De zonne-energie sector kent veel verschillende processen, van productie tot verkoop. Business Central biedt een geïntegreerde oplossing voor bedrijfsbeheer, waardoor deze processen eenvoudiger en efficiënter verlopen.

Solar ERP software: de handige features voor jouw bedrijf in de zonne-energie.

Er zijn een aantal features van Business Central die specifiek handig zijn voor solar bedrijven en bedrijven in de duurzaamheidssector en de bijbehorende bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen. Hoe ziet dit werkproces eruit in de praktijk?

Digitale werkbon.

Alles is direct bijgewerkt en de klant tekent voor akkoord. Met de digitale werkbon is het voor de monteur direct duidelijk welke werkzaamheden hij voor welke klant moet uitvoeren, hoeveel uren er voor zijn gepland en welke materialen gebruikt moeten worden. De klant tekent af en geeft direct akkoord op de facturatie.

Installatie per klant.

Weet wat de historie is van de installatie bij een klant. Van het moment van eerste installatie tot het vervangen van spare-parts. Alles wordt bijgehouden zodat je altijd terug kunt zien wat er wanneer is gebeurd bij die klant, met die specifieke installatie.

Service contracten.

Leg servicecontracten en garanties vast. Facturatie verloopt altijd volgens afspraak. 100% garantie op bepaalde onderdelen, maar niet op de uren? Geen probleem.

Voorraadbeheer.

Ook de voorraad in de bus is voortaan perfect op orde. Werk met een standaarduitrusting voor je bus. En vul de voorraad proactief aan. Zonder dat een monteur zelf moet gaan tellen of intern bestellen.

WHITEPAPER-SOLAR-Horizontaal

Licht op: ERP software voor de solar branche.

Solar bedrijven hebben de afgelopen jaren een flinke groeispurt gemaakt en spelen een belangrijke rol in de overgang naar een meer duurzame toekomst. Je moet echter efficiënt en effectief opereren om succesvol te zijn in deze snelgroeiende industrie. Maar hoe?
 
In ons gratis whitepaper 'Licht op: ERP software voor de solar branche' richten we ons op de voordelen van het gebruik van het ERP systeem Business Central en hoe dit systeem kan helpen bij het stroomlijnen en optimaliseren van de soms uiteenlopende bedrijfsprocessen.
 

Download het whitepaper

Deze klanten werken al met Microsoft Dynamics 365.

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 
Download de Checklist  Plan een telefonische afspraak

Klantverhalen.

''Wat het nieuwe ERP-systeem ons oplevert, is een platform dat geschikt is voor groei. Het systeem bevat robuuste processen die voor ons belangrijk zijn, vooral omdat we bezig zijn met het bouwen van een nieuwe fabriek voor een nieuw product. Onze focus ligt op de groei en het ERP-systeem ondersteunt dit volledig.''

Luc Roelofs - zw
Luc Roelofs

CFO bij Solarge

''In het verleden hebben we telkens keuzes gemaakt voor een snelle oplossing voor een specifiek vraagstuk, daar waar het dan IT betreft. Sommige stukken software integreren met elkaar, anderen niet. Hier moest wat aan gebeuren. Want ook voor de komende jaren staan er weer uitdagende groeiverwachtingen in onze prognoses. Dan kun je echt niet zonder een solide software oplossing, maar heb je een stevig fundament nodig.''

StanBergmans-bw
Stan Bergmans

Manager Operations bij Alius

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

Creëer je eigen succesverhaal in de solar industrie.

Voor ieder solar bedrijf is er een passende solar ERP software-oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!

Shape_Sam