ERP-software voor de

Solar industrie.

Slimme software die met je meegroeit.

In de afgelopen tien jaar is er veel veranderd met het oog op circulariteit en ecologisch verantwoorde leefstijlen. Uiteraard heeft zonne-energie haar opmars gedaan en zo zal dit in de komende jaren ook blijven voort ontwikkelen. Het wordt steeds rendabeler om hiervan te profiteren als consument en dat vinden wij belangrijk. Onze missie bij ABC E BUSINESS luidt: "We helpen onze klanten om meer te bereiken", zo ook jullie, als opererende organisatie in de duurzame energiesector. 

Wil je ook inspelen op huidige ontwikkelingen en er voor zorgen dat je tijdig meegroeit met innovaties, de tegenvallende omzet compenseert met lagere kosten en je time-to-market versnelt? Ga aan de slag met Business Central en ervaar zelf de toegevoegde waarde!

Business Central gratis proberen?
Shape_Solar

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Trendrapporten-VALKUILBIJSNELLEGROEI2022-V2b-HORIZONTAAL

Valkuilen van snelle groei
in de duurzaamheids-sector?

Het klimaat en het belang om te verduurzamen blijft groeien, zowel bij consumenten als bij bedrijven. Zo ook de vraag naar duurzaamheid: consumenten omarmen duurzaamheid en dit is dan ook goed terug te zien in hun koopgedrag. Dit is een van de grootste redenen voor bedrijven om zichzelf te verduurzamen, transformeren en te innoveren om relevant(er) te blijven. Aangezien deze verandering gepaard gaat met veel snelheid, moeten bedrijven eerder vroeger dan later handelen.
 
Maar welke risico's brengt dit met zich mee? Lees het in het gratis whitepaper door op de knop te klikken:
 

Download het whitepaper

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

Deze klanten werken al met Microsoft Dynamics 365.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak

''Sinds onze oprichting in 2007 zijn we enorm gegroeid. Van een klein bedrijf met een missie tot waar we nu staan: een serieuze speler in de markt van duurzame energie, en nog altijd met diezelfde missie.

In het verleden hebben we telkens keuzes gemaakt voor een snelle oplossing voor een specifiek vraagstuk, daar waar het dan IT betreft. En met de groei van onze organisatie, is ook het aantal applicaties gegroeid. Sommige stukken software integreren met elkaar. Anderen niet, of niet optimaal. Ook gebruiken we Excel vaak als extra registratie. We wisten: 'Dit kan zo niet langer.' Want ook voor de komende jaren staan er weer uitdagende groeiverwachtingen in onze prognoses. Dan kun je echt niet meer zonder een solide software oplossing. Dan heb je een stevig fundament nodig.''

StanBergmans-bw
Stan Bergmans

Manager operations van Alius

Wat gaat Business Central mij brengen?

Een greep uit de killer features die jou gaan helpen in het bereiken van meer.

Digitale werkbon.

Alles is direct bijgewerkt en de klant tekent voor akkoord.
Met de digitale werkbon is het voor de monteur direct duidelijk welke werkzaamheden hij voor welke klant moet uitvoeren, hoeveel uren er voor zijn gepland en welke materialen gebruikt moeten worden. De klant tekent af en geeft direct akkoord op de facturatie. 

Digitale werkbon.

Weet wat de historie is van de installatie bij een klant.
Van het moment van eerste installatie tot het vervangen van spare-parts. Alles wordt bijgehouden zodat je altijd terug kunt zien wat er wanneer is gebeurd bij die klant, met die specifieke installatie.

Service contracten.

Leg servicecontracten en garanties vast.
Facturatie verloopt altijd volgens afspraak. 100% garantie op bepaalde onderdelen, maar niet op de uren? Geen probleem.

Voorraadbeheer.

Ook de voorraad in de bus is voortaan perfect op orde.
Werk met een standaarduitrusting voor je bus. En vul de voorraad proactief aan. Zonder dat een monteur zelf moet gaan tellen of intern bestellen. 

Alles in één systeem.

Één werkelijkheid: van financiën tot relatiebeheer.
Alles vormt één geheel in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Je systeem geeft direct de juiste inzichten en cijfers. Er is maar één werkelijkheid: de juiste!  

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam