ERP software voor de
Fietsindustrie.

Efficiëntie verhogen in de fietsindustrie dankzij Business Central.

In Nederland is de fietsindustrie een bloeiende sector, gezien de populariteit van de fiets als vervoersmiddel. Om voorop te lopen in deze industrie die afhankelijk is van diverse schakels in de toeleveringsketen, is het gebruik van slimme ERP software van cruciaal belang.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kies je voor een systeem waarmee je al je bedrijfsprocessen op elkaar kunt afstemmen en zo de efficiëntie binnen de fietsindustrie vergroten. Door het automatiseren van herhalende taken en het minimaliseren van fouten, kun je meer tijd besteden aan andere belangrijke zaken.

Het grote voordeel van dit modulaire softwarepakket is dat het geschikt is voor elk type fietsbedrijf, van handelsbedrijven tot import/export of van productiebedrijven gericht op het maken van fietsen tot toebehoren en accessoires. 

Business Central gratis proberen?
Shape_FietsBranche--1080X1080PX

De vele voordelen die Business Central jouw fietsbedrijf gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

De kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central in de fietsindustrie.

Ga voorlopen in de markt door efficiëntie onlosmakelijk te verweven in je bedrijfsprocessen. Spendeer je tijd nuttiger dan ooit door te vertrouwen en te bouwen op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ik wil meer informatie

Je voorraad op
peil.

Behoud overzicht op de toeleveringsketen van jouw fietsbedrijf door gebruik te maken van ERP software. Hiermee houd je nauwkeurig bij wat er op voorraad is of wat er terug op transport is. Zo kun je altijd tijdig ingrijpen en voorkom je tekorten.

Efficiëntere bedrijfsprocessen.

Trek de processen van jouw fietsbedrijf van A tot Z op orde. Handmatige invoer van voorraden en verkochte aantallen zijn verleden tijd. Met een slim werkend ERP pakket wordt dit geautomatiseerd en zo maak je tijd vrij voor andere belangrijke zaken.

Ga voor je klantrelaties.

Met Business Central versterk je jouw fietsbedrijf om te groeien in de fietsindustrie. Hiermee kun je je richten op het onderhouden van klantrelaties en besteed je minder tijd aan repetitieve taken, zoals het handmatig bijhouden van de voorraad en administratie.

Stroomlijn je boekhouding.

In de fietsindustrie kunnen handmatige boekhoud-processen leiden tot fouten en vertragingen die de doorstroom kunnen belemmeren. Maak een einde aan het dubbel nalopen van deze gegevens dankzij  Business Central.

Integraties met banken en payment providers.

Het briljante aan een platform als Business Central voor de fietsindustrie is de mate waarin het te integreren is met diverse andere systemen. Koppel bijvoorbeeld je bank aan het ERP-systeem en importeer dagelijks automatisch je banktransacties om je financiële administratie bij te kunnen werken. 
 
Maak je gebruik van bijvoorbeeld een payment provider als ADYEN in een webshop? Deze worden periodiek uitgekeerd en kunnen door middel van een koppeling met een app voor Business Central automatisch de bedragen gaan matchen met de geplaatste orders.

Doe meer met data.

Binnen een ecosysteem als Microsoft Dynamics 365 wordt veel software aan elkaar geknoopt door online koppelingen. Hierin komen allerlei nieuwe handige toevoegingen als bijvoorbeeld PowerBI. Met de PowerBI applicatie kun je je bedrijfsdata omzetten in handige dashboards met prestatie indicaties en voorspellingen bijvoorbeeld. 

Service contracten.

Leg servicecontracten en garanties vast. Facturatie verloopt altijd volgens afspraak. 100% garantie op bepaalde onderdelen, maar niet op de uren? Geen probleem.

Lees ook de blog: Effectief voorraadbeheer: een must voor de groei van je bedrijf.
Lees de blog
Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 

Deze klanten werken al met Microsoft Dynamics 365.

Hoe maak je Business Central nog beter?

Neem een kijkje in onze App Store, die wordt continue bijgevuld met nieuwe handige apps voor de software. Liever sparren met een professional? Plan een telefonische afspraak in met één van onze sales advisors! 
 
Check onze App Store  Plan een telefonische afspraak

Hoe Johnny Loco met Business Central werkt.

Johnny Loco is een grote speler in de fietsindustrie en zijn al enkele jaren klant bij ABC E BUSINESS. Ze startte destijds op Navision, doorliepen verschillende versies en werden daarbij telkens door ons begeleid. Van 2009 tot 2017 draaide Johnny Loco’s Dynamics NAV op onze eigen multi-tenant omgeving in de Cloud. Destijds waren wij één van de weinige partners die al bezig waren met servers in de Cloud en daar ook de grote meerwaarde van zagen. 

Benieuwd hoe zij de definitieve overstap maakte naar de Cloud met Business Central? Check de klantcase!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Consultant Merel neemt je graag mee tijdens deze introductievideo en vertelt meer over de basisfunctionaliteiten van de software in de fietsenindustrie. 

Benieuwd naar meer? Probeer de software eens zelf in een gratis demo!

Creëer je eigen succesverhaal in de fietsindustrie.

Voor ieder bedrijf is er een passende ERP oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf in de fietsindustrie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!

Shape_Sam