ConnectIT

Maak gebruik van ConnectIT wanneer je meer productiviteit en connectivity wenst te halen uit je Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving. IDYN ontwikkelde ConnectIT om snel en efficiënt je eigen interfaces te creëren en een grip te krijgen op alle inkomende en uitgaande datastromen.

Een maatgemaakte interface zal gaan waar de standaard functionaliteiten niet kunnen gaan, bijvoorbeeld voor het importeren van een inkoop- of verkooporder; een export maken van je inventaris of prijslijst of voor het genereren van bijvoorbeeld een data feed.

Neem de touwtjes in handen door te kiezen voor deze slimme oplossing van IDYN, laat import en export momenten gebeuren volgens een vooraf bepaalde planning. Of kies ervoor om automatisch te exporteren wanneer er nieuwe data wordt waargenomen, zo breng je data monitoring naar het volgende niveau in je bedrijf.

ConnectIT kan in diverse formaten importeren en exporteren, waaronder XML, CSV, Fixed Width en Excel.

Prijs op aanvraag.

Idyn-ConnectIT-logo-widescreen

Voordelen

  • Diverse exportformaten worden geboden door ConnectIT: XML, JSON, CSV, Fixed Width en Excel;
  • Geautomatiseerde exports, bijvoorbeeld op vast tijdschema of wanneer er verandering in de data wordt waargenomen.
  • Geen code nodig: Interfaces kun je eenvoudig in elkaar zetten door simpelweg de benodigde velden en instellingen te selecteren. Programmeurs kunnen echter doormiddel van C/AL-code aanvullende functionaliteiten schrijven;
  • Binnen minuten geïmplementeerd en met een lage impact op de prestaties van je Business Central omgeving.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam