Dynamics eShop Inc. Apps voor Business Central:
Dynamics eShop.

Start eenvoudig je eigen eCommerce kanaal met de Dynamics eShop module voor Business Central.

Zonder handmatige code pagina’s bouwen en producten verrijken.

Op eenvoudige wijze beginnen met een online verkoopkanaal? Dat kan! Dynamics eShop biedt een ideaal platform om te koppelen aan de vertrouwde Business Central omgeving. Dankzij de geïntegreerde data koppeling met je ERP systeem blijven je bedrijfsgegevens in real-time up-to-date gehouden, zo zijn je bezoekers altijd op de hoogte van bijvoorbeeld de actuele voorraad, prijzen en aanbiedingen.

Een webshop starten wordt toegankelijker dan ooit met de ingebouwde sjablonen, zo kies je eenvoudig een ontwerp en zet je dit om naar eigen smaak. Schaalbaar en altijd toekomstbestendig! Wanneer het begin eenmaal is gemaakt blijft het daarnaast even gemakkelijk om je website te kunnen onderhouden. Maak gebruik van het handige ingebouwde Content Management Systeem, hiermee bouw je pagina’s en verrijk je producten zonder dat je hier handmatig code voor moet schrijven. Allemaal geregeld vanuit de Business Central omgeving!

Voordelen
& Features.

Geen rocket science.

Lekker snel starten door gebruik te maken van sjablonen, het opzetten van een webshop is geen hogere wiskunde met de Dynamics eShop uitbreiding voor Business Central.

Werk met klantspecifieke prijzen.

Dankzij de directe koppeling wordt het ook eenvoudig gemaakt om specifieke prijzen door te voeren voor bepaalde klantgroepen of afnemers, simpel en snel geregeld vanuit Business Central.

Alles onder één dak.

Regel alles voor het aansturen van een online verkoopkanaal, van productinformatie tot en met marketing promoties om je producten aan te prijzen!

Een kijkje achter de schermen.

Vraag een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam