Dynamics eShop

Op eenvoudige wijze beginnen met een online verkoopkanaal? Dat kan! Dynamics eShop biedt een ideaal platform om te koppelen aan de vertrouwde Business Central omgeving. Dankzij de geïntegreerde data koppeling met je ERP systeem blijven je bedrijfsgegevens in real-time up-to-date gehouden, zo zijn je bezoekers bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de actuele voorraad, prijzen en aanbiedingen.

Een webshop starten wordt toegankelijker dan ooit met de ingebouwde sjablonen, zo kies je eenvoudig een ontwerp en zet je dit om naar eigen smaak. Schaalbaar en altijd toekomstbestendig! Wanneer het begin eenmaal is gemaakt blijft het daarnaast even gemakkelijk om je website te kunnen onderhouden. Maak gebruik van het handige ingebouwde Content Management Systeem, hiermee bouw je pagina’s en verrijk je producten zonder dat je hier handmatig code voor moet schrijven. Allemaal geregeld vanuit de Business Central omgeving!

Voordelen

  • Lekker snel starten door gebruik te maken van sjablonen, het opzetten van een webshop is geen hogere wiskunde met de Dynamics eShop uitbreiding voor Business Central;
  • Dankzij de directe koppeling wordt het ook eenvoudig gemaakt om specifieke prijzen door te voeren voor bepaalde klantgroepen of afnemers, simpel en snel geregeld vanuit Business Central;
  • Alles onder één dak. Regel alles voor het aansturen van een online verkoopkanaal, van productinformatie tot en met marketing promoties om je producten aan te prijzen!

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps

 

Sam