POS One A/S Apps voor Business Central:
Point of Sale 365 - POS 365.

Verbind eenvoudig een gebruiksvriendelijke Point-of-Sales front-end met je Business Central systeem.

Kies ook voor een state-of-the-art integratie!

Koppel je Business Central software met een point-of-sale mogelijkheid welke volledige integratie kent met het systeem. Installaties van één kassa tot aan zeer complexe ketens met winkelhiërarchieën, meerdere niveaus en een oneindige hoeveelheid kassasystemen.

Stamgegevens die je onderhoudt in Microsoft Dynamics 365 Business Central worden gesynchroniseerd op aanvraag of op periodieke basis met behulp van taakwachtrijen naar de POSONE back-end. Gegevens als bijvoorbeeld: bonnen, betalingen, dagsluitingen en kassaldo(s) worden middels hetzelfde principe gesynchroniseerd tussen Business Central en je POSONE back-end. Ook hierbij bestaat de mogelijkheid om dit in real-time te doen of bijvoorbeeld op het einde van dag.

AppPagina-POSONE365--900X450PX

Voordelen
& Features.

Snelle en flexibele implementatie.

Een volledig onafhankelijke POS-oplossing met snelle integratie in Business Central.

Realtime synchronisatie.

Synchroniseer transactiegegevens, bonnen, dagsluitingen en meer.


Verhoog de productiviteit.

Maak oneindig winkels en gebruikers aan. Verhoog de loyaliteit van klanten, verbeter productiviteit van werknemers en optimaliseer winkelactivititeiten.

Connectiviteit door de API.

Maak gebruik van de hoge mate van connectiviteit met derden dankzij de API mogelijkheden. 


Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de video over POS365 voor een eerste indruk van de app en functionaliteiten. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs van POS365.

Deze uitbreiding voor Business Central is beschikbaar voor € 80,- per maand, per Point-of-Sale verkooppunt. Alvorens de applicatie klaar is voor gebruik dien je rekening
te houden met één dag implementatie à € 1.240,-.

 

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam